Alexander Read fra «Mina og meg»:

- Lever i et sirkus

Paret har vært gift i ett år. I den anledning deler Alexander Read en kjærlighetserklæring til kona.

VENTER SITT TREDJE BARN: Alexander Read og Kristin Victoria Tunheim Read blir snart foreldre til tre. Foto: Skjermdump fra Instagram
VENTER SITT TREDJE BARN: Alexander Read og Kristin Victoria Tunheim Read blir snart foreldre til tre. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alexander Read (40), fra «Mina og meg», og hans familie har tatt det norske folk med storm, etter å ha filmet sin strabasiøse far-datter skitur over Finnmarksvidda - noe det ble god TV av.

Den lille jenta har sjarmert de fleste, og søkelyset har derfor i større grad blitt rettet mot familien, som alle ser ut til å være naturentusiaster til beinet.

Nylig kunne Read og hans kone Kristin Victoria Tunheim Read (37) avsløre at de nå venter sitt tredje barn sammen. I tillegg til Mina (6), har de også dattera Lilje (3).

I en hektisk småbarnstilværelse tar paret seg likevel tid til å sette pris på hverandre, noe man kunne se denne uka, da de markerte at de hadde vært gift i ett år.

Read la ut en romantisk kjærlighetserklæring til kona på Instagram.

- Det var knyttet til at vi hadde ettårs bryllupsdag. Og det som ligger bak er blant annet det med å ta de mange små beslutningene og justeringene i en ellers hektisk småbarnsliv-hverdag, uttaler Read til Dagbladet om bakgrunnen for innlegget.

- Det er jo der livet skapes og formes. Det går ganske hurtig, og det er mye som skjer i dette småbarnslivet, og da er Kristin limet og vår drømmekatalysator, forteller Read videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer