Bianca Ingrosso:

- Lever med konstant selvhat og panikkangst

Bianca Ingrosso åpner seg om sykdommen.

ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakker åpent om det på et besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sveriges Kardashians. Det er det flere skandinaviske medier har døpt familien Wahlgren/Ingrosso, som følges tett i realityprogrammet «Wahlgrens Värld».

Gjennom fem sesonger har man kunne følge deres sprø og langt fra kjedelige liv. Det går knapt en uke uten at familien, som blant andre består av artist Pernilla Wahlgren (51) og hennes barn, influenser Bianca Wahlgren Ingrosso (24) og artist Benjamin Ingrosso (21), omtales i svenske medier.

Derfor er det heller ikke så rart at mor og datter denne uken gjester «Skavlan» på TV 2, for å snakke om sine innholdsrike og glamorøse liv. Alt er imidlertid ikke alltid slik det ser ut. Bianca Ingrosso har siden hun var tenåring slitt med spiseforstyrrelser, noe hun nå velger å prate åpent om. Det får hun også støtte hjemmefra for.

- Ekstremt selvhat

I kjent «skavlansk» stil tar samtalen en brå vending når programlederen drister seg innpå teamet. Etter å ha pratet om forholdet mellom mor og datter en stund, lurer han på hvordan det har vært for Ingrosso når ting har stått på som verst.

- Man lever med konstant angst, og får panikkanfall på ulike måter. Jeg klarer ikke å være mett. Om jeg ikke spyr etter å ha spist, får jeg så mye angst at jeg ikke klarer å prate med noen, og sånn kan det være i kanskje fire timer, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer