Liam Payne (23) avslører hvorfor han ikke ønsker å fri til Cheryl (33)

Paret fikk nylig en sønn, men noe bryllup står ikke på trappene.

BLE NYLIG FORELDRE: Cheryl Ann Fernandez-Versini (33) og Liam Payne (23)fikk for kort tid siden sønnen Bear. Selv om paret har blitt en familie på tre, ser ikke Payne for seg et giftemål i nærmeste framtid. Foto: NTB Scanpix
BLE NYLIG FORELDRE: Cheryl Ann Fernandez-Versini (33) og Liam Payne (23)fikk for kort tid siden sønnen Bear. Selv om paret har blitt en familie på tre, ser ikke Payne for seg et giftemål i nærmeste framtid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): De er kanskje et av britisk presse mest omtalte par de siste åra - Liam Payne (23) og Cheryl Ann Fernandez-Versini (33).

Selv om aldersforskjellen har fått sin dose oppmerksomhet, har også måten duoen møttes på fått tabloidblekket til å sprute.

I et større intervju med The Sun åpner Payne opp om forholdet til den tidligere «X-Factor»-dommeren og artisten. Foruten å uttrykke stor glede over sin nye tilværelse som far, avslører 23-åringen at duoen har hatt sitt å stri med i starten av forholdet.

- I ferd med å gi slipp

Det var i februar i fjor at duoen først bekreftet romansen - dette etter måneder med spekulasjoner blant fansen.

I det kommende soloalbumet har Payne imidlertid tatt for seg hvordan Cheryl i begynnelsen av forholdet ønsket å bryte med den ti år yngre artisten.

- Det er en låt som i bunn og grunn tar for seg en telefonsamtale mellom oss da hun var i ferd med å gi slipp. Det er lenge siden, men dreier seg egentlig om at jeg prøver å holde fast ved det vi har, hvor jeg sier: «Nei, nei, nei. Alt kommer til å ordne seg. Ikke vær bekymret, gi det tid».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer