PÅ CATWALKEN FOR WANG: Filmregissør Rupert Sanders kone, modellen og skuespilleren Liberty Ross, var fredag tilbake på catwalken under moteuka i New York, for kjendisfavoritten Alexander Wang. Foto: NTB Scanpix
PÅ CATWALKEN FOR WANG: Filmregissør Rupert Sanders kone, modellen og skuespilleren Liberty Ross, var fredag tilbake på catwalken under moteuka i New York, for kjendisfavoritten Alexander Wang. Foto: NTB ScanpixVis mer

Liberty tilbake på catwalken etter utroskapsskandalen med Kristen Stewart

Mens «Twilight»-skuespilleren holder seg langt unna moteuka.

NEW YORK (Dagbladet): Det er nå gått knappe én og en halv måned siden utroskapsskandalen mellom Kristen Stewart (22) og filmregissøren Rupert Sanders (41) sprakk.

Sakte men sikkert har de involverte i saken, Stewart, Sanders og Robert Pattinson turt å vise seg i rampelyset igjen, én etter én.

I går var det Liberty Ross sin tur, kona til regissøren Sanders, som også hadde en rolle i filmen «Snow White and the Huntsman».

Modellen og skuespilleren var nemlig blant jentene som strenet ned catwalken til kjendisfavoritten Alexander Wang under moteuka i New York fredag.

Kristen Stewart viste seg på sin side på rød løper for første gang siden skandalen under filmfestivalen i Toronto i helgen.

I TORONTO: Kristen Stewart (22) er for øyeblikket langt unna moteuka i New York, nemlig på filmfestivalen i Toronto for å promotere sin siste film «On the Road». Foto NTB Scanpix Vis mer