«Dog the Bounty Hunter»:

- Ligg unna familien vår

Familien setter lite pris på nye rykter etter dødsfallet.

AVKREFTER: I juni døde kona til den amerikanske tv-profilen Duane Dog Chapman, Beth Chapman. Hun ble 51 år gammel, og døde som følge av kreft. Nå har det versert rykter om at realityprofilen skal ha funnet kjærligheten igjen. Dét finner ikke dattera seg i. Foto: NTB scanpix
AVKREFTER: I juni døde kona til den amerikanske tv-profilen Duane Dog Chapman, Beth Chapman. Hun ble 51 år gammel, og døde som følge av kreft. Nå har det versert rykter om at realityprofilen skal ha funnet kjærligheten igjen. Dét finner ikke dattera seg i. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni ble det offentliggjort at Beth Chapman, kjent fra den amerikanske realityserien «Dog the Bounty Hunter», hadde gått bort. Hun ble 51 år gammel, og døde som følge av å ha vært kreftsyk i flere år. Hun var i mange år gift med Duane Dog Chapman (66), som den kjente realityserien baserte seg på.

I Norge har serien om familien vært å se på Max, og mange her til lands har derfor fått et forhold til den fargerike familien. Da Dagbladet omtalte Beths sykdom og dødsfall i sin tid, var det mange som uttrykte medfølelse og kom med kondolanser. Med andre ord har situasjonen berørt mange, fra både fjern og nær.

Bare timer etter at kona gikk bort, kommenterte Duane dødsfallet overfor Hawaii News Now sammen med døtrene Bonnie (20) og Cecily (26). Familien har fått fred og ro fra pressen den siste tida, men nylig begynte enkelte å spekulere på om den berømte dusørjegeren hadde funnet kjærligheten igjen.

- Kjempesur

Akkurat det fant ikke yngstedattera Bonnie seg i. I et eksplosivt innlegg på Instagram, sparker hun hardt mot dem som hevder at hun nå har fått en ny stemor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer