Nicolay Ramm:

- Liker å få ham til å le

Nicolay Ramm letter på sløret om livet som pappa og bryllupsplanene.

FORELDRE: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie ble foreldre for første gang i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie ble foreldre for første gang i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For ganske nøyaktig ett år siden kunne NRK-programlederen Nicolay Ramm (32) avsløre at han og forloveden ventet barn. Det gjorde han til Dagbladet over tekstmelding, og la i tillegg til at han allerede da hadde lest ut boka ved navn «Verdens beste pappa».

Godt forberedt tok Ramm og Josephine Leine Granlie (32) imot sitt første barn i februar i år. Den lille gutten fikk navnet Aksel.

Dagladet møtte den nybakte faren i forkant av premierefesten på «Ikke lov å le på hytta» torsdag kveld. Der åpnet 32-åringen seg om livet som pappa til lille Aksel.

- Ikke så mye tid

Ramm forteller at den første tida som far har vært veldig fin, men at han har hatt mye å gjøre. Nå gleder han seg til å få mer tid sammen med sønnen.

- Det har blitt veldig mye jobb, så det har ikke vært så mye tid med han. Men jeg gleder meg til å gå ut i permisjon om en måned - da blir det meg og ham i flere måneder.

Hvordan han skal fylle dagene i pappapermisjon er han imidlertid ikke helt sikker på:

- Det er det som er så vanskelig. Hva gjør man i pappaperm? Jeg har ikke googla det, men det skal jeg, understreker 32-åringen og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer