Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Naya Rivera:

Likfunn i innsjøen der stjerna forsvant

«Glee»-stjerna Naya Rivera (33) forsvant under en båttur i forrige uke.

Det har blitt funnet et lik i sjøen der «Glee»-stjerna Naya Rivera (33) forsvant i forrige uke, skriver sheriffkontoret i Ventura på Twitter. Der opplyser de at det er funnet en død person i Lake Piru.

Det er samme innsjø hvor «Glee»-stjerna ble meldt savnet. På Twitter skriver politiet også at de vil holde en pressekonferanse klokka 23.00 norsk tid etter funnet av liket.

Det var natt til torsdag norsk tid den amerikanske skuespilleren forsvant under en båttur. Hennes fire år gamle sønn ble funnet sovende på den drivende båten, mens 33-åringen var sporløst forsvunnet.

Siden den gang har politiet lett etter skuespilleren, og i forrige uke uttalte myndighetene at de hadde gitt opp å finne 33-åringen i live. Et par dager etter forsvinningen ble det også delt en overvåkingsvideo, som viser Riveras siste bevegelser.

Overvåkningsvideoen ble offentliggjort av politiet etter at et omfattende søk i området, der både dykkere og helikoptre var involvert, ikke lyktes i å finne den 33 år gamle skuespilleren.

CALIFORNIA: Kameraovervåkning står for det siste synet av savnede Naya Rivera (33). Vis mer

Kjent skuespiller

Naya Rivera er mest kjent for sin rolle som cheerleaderen Santana Lopez i dramaserien «Glee», som gikk på TV fra 2009 til 2015. Lopez er en av de sentrale karakterene i serien, og medvirket i de fleste av sesongene.

Rivera har tidligere vært gift med skuespilleren Ryan Dorsey (36), som hun har sønnen Josey (4) sammen med - som altså var med på båten da mora forsvant.

Rivera og Dorsey giftet seg i 2014, men skilte lag fire år seinere. De levde i et heller turbulent ekteskap, og «Glee»-stjerna ble i 2017 arrestert for vold mot ektemannen. Seinere ble voldsanklagene mot henne droppet.

Rivera har tidligere også vært forlovet med rapperen Big Sean, men valgte å forlate ham til fordel for Dorsey i 2014. De to giftet seg bare tre måneder etter at skuespilleren gikk fra rapperen.

Den 17. september 2015 fikk paret sønnen Josey Hollis sammen.

Naya Rivera har en lang skuespillerkarriere bak seg, og har også hatt små roller i kjente serier som «The Fresh Prince of Bel-Air», «Baywatch» og «CSI: Miami». 33-åringen har også markert seg som artist, og i 2013 ga hun ut låta «Sorry» med ekskjæresten Big Sean.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!