Mayoo Indiran:

- Likhetstrekk med fengsel

Realityprofilen ser likheter mellom «Kompani Lauritzen»-deltakelsen og fengselsoppholdet.

ÅPENHJERTIG: Mayoo Indiran satt sju uker i varetekt før han ble løslatt i februar 2017. I 2020 ble saken henlagt. Nå er han aktuell med «Kompani Lauritzen». Han forteller at han kunne trekke visse paralleller mellom fengselsoppholdet og realitydeltakelsen. Reporter: Celina Morken Vis mer
Publisert

To dager før julaften i 2016 ble tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Mayoo Indiran (31) pågrepet av politiet i sitt eget hjem.

Han ble da siktet for grov narkotikaforbrytelse.

Realityprofilen ble samtidig varetektsfengslet fram til 21. januar med brev- og besøksforbud. Oslo tingrett utvidet varetektsfengslingen med fire nye uker, men 10. februar 2017 - ei uke før de fire ukene utløp - ble han løslatt fra Ullersmo fengsel.

Siktelsen ble imidlertid opprettholdt, men høsten 2020 ble saken mot ham til slutt henlagt av Oslo statsadvokatembeter. Indiran har hele tida nektet straffskyld.

Nå forteller 31-åringen at han forstår både at politiet mistenkte ham i saken, og at systemet er slik det er. Det han derimot syntes var trist, var å se sitt eget ansikt pryde flere avisforsider.

- Det er kjipt å bli uthengt i media, i hvert fall før du er dømt. De kunne ventet med å poste bilde av meg og navnet mitt i media til jeg eventuelt hadde blitt dømt, men det gjorde de ikke, sier han til Dagbladet.

TV-profilen synes det var spesielt tungt å se hvordan medieoppslagene påvirket folk rundt ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer