Lill-Babs' datter (46) har fått ADHD-diagnose

- Jeg har alltid visst, men aldri forstått, sier Kristin Kaspersen.

TAKKNEMLIG: Kristin Kaspersen avslører i en svensk podcast at hun nylig ble diagnostisert med ADHD. Selv om 46-åringen erkjenner at diagnosen har gitt henne utfordringer både som barn og voksen, sier hun at hun er takknemlig for drivkraften ADHD har gitt henne. Foto: Margarets Sandebäck / Aftonbladet / IBL Bildbyrå / NTB Scanpix
TAKKNEMLIG: Kristin Kaspersen avslører i en svensk podcast at hun nylig ble diagnostisert med ADHD. Selv om 46-åringen erkjenner at diagnosen har gitt henne utfordringer både som barn og voksen, sier hun at hun er takknemlig for drivkraften ADHD har gitt henne. Foto: Margarets Sandebäck / Aftonbladet / IBL Bildbyrå / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det er i podcasten «Framgångspodden» at Kaspersen forteller at hun fikk diagnosen ADHD for bare noen måneder siden.

Den norsk-svenske 46-åringen er datter av artisten Barbro «Lill-Babs» Svensson (78) og Skeids gamle keeperhelt Kjell Kaspersen (77), og har gjort karriere som programleder i Sverige - selv om hun startet sin karriere som værmelder på norske TV3.

I podcasten forteller Kaspersen at hun alltid har visst at det var noe med måten hun var på, men at hun ikke har fått en diagnose før nå nylig.

- Ingen som forsto

Som barn skal ADHDen ha gjort skolegangen utfordrende for TV-profilen, og som voksen har det for eksempel bidratt til at det å pugge manus er en langdryg affære, ifølge programlederen selv.

- Vi har ulike forutsetninger. Da jeg var yngre var det ingen som forsto, sier Kaspersen til «Framgångspodden».

Samtidig understreker hun at hun i dag ser på diagnosen som en styrke.

- Det er en drivkraft som gjør at jeg presterer og at jeg har kommet veldig langt. Jeg er enormt takknemlig for at jeg har ADHD, sier hun i podcasten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer