Lill-Babs er død:

Lill-Babs er død

Den folkekjære artisten rakk akkurat å bli 80 år gammel.

DØD: Den svenske artisten Lill-Babs er død, 80 år gammel. Her fotografert i 2016, da Dagbladet møtte henne sist. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
DØD: Den svenske artisten Lill-Babs er død, 80 år gammel. Her fotografert i 2016, da Dagbladet møtte henne sist. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lill-Babs er død. Det melder datteren Kristin Kaspersen på Instagram. Den svenske sangeren har markert seg stort siden midten av 1950-tallet, og huskes for en rekke låter i dag. Hun er også godt kjent for sin rolle som et flittig TV-fjes i svenske medier.

Hun rakk akkurat å bli 80 år gammel, etter å ha feiret bursdagen sin 9. mars.

«Vår elskede mor, søster, mormor, oldemor og tante sovnet stille inn etter et kortere sykeleie», skriver datteren på Instagram.

Artikkelen fortsetter under.

Oppdaget kreft

«Hennes hjerte har slått mange, skjønne slag for folket, familien, kollegene og vennene, men nå får det hvile», heter det videre i innlegget.

I mars ble artisten innlagt på sykehus som følge av hjerteflimmer. Etter å ha blitt lagt inn oppdaget legene en ondartet kreftsvulst, som ifølge døtrene skal ha vært vanskelig for artisten.

«Familien har vært rundt mamma hver dag siden hun kom til sykehuset, og hun sovnet stille inn i dag formiddag. Nå hviler sjelen hennes hos mamma Brita», skriver Kaspersen videre og forteller at familien ønsker fred og ro i den kommende tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer