Debra Tate:

Lillesøstera får drapstrusler på Facebook

Det har gått 50 år siden Sharon Tate ble brutalt myrdet i sitt eget hjem. Søstera Debra Tate kjemper for å holde de ansvarlige i fengsel.

DREPT: Sharon Tate var et av Hollywoods største stjerneskudd da hun for 50 år siden ble brutalt myrdet i sitt eget hjem. Nå forteller lillesøstera Debra Tate om kampen om å holde minnet hennes i live. Foto: NTB Scanpix
DREPT: Sharon Tate var et av Hollywoods største stjerneskudd da hun for 50 år siden ble brutalt myrdet i sitt eget hjem. Nå forteller lillesøstera Debra Tate om kampen om å holde minnet hennes i live. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg får dødstrusler på Facebook. Folk prøver å bryte seg inn gjennom porten min. Jeg har raringer blant følgerne mine i sosiale medier. Det er alarmerende, og jeg ville vært en idiot hvis jeg ikke var oppmerksom på det og behandlet det som troverdig, sier Debra Tate til People.

66-åringens etternavn høres kanskje kjent ut for mange, og det er det. For 50 år siden, i 1969, ble skuespilleren og modellen Sharon Tate brutalt myrdet av tre medlemmer av den såkalte «Manson-familien», ledet av den nå avdøde kultlederen Charles Manson. Debra Tate var bare 16 år gammel da storesøstera ei augustnatt brått ble revet fra henne.

Siden den gang har hun viet livet sitt til å holde søsteras minne i live - ved å kjempe for å holde de ansvarlige der hun mener de hører hjemme: I fengsel.

Dette til tross for at hun på veien har måttet tåle flere ubehagelige opplevelser.

Brutalt myrdet

9. august 1969 tok Patricia Krenwinkel (71), Susan Atkins og Charles «Tex» Watson (73) seg inn i hjemmet til 26 år gamle Sharon Tate i Los Angeles. Der bodde hun sammen med ektemannen, regissør Roman Polanski (86), som var bortreist på en jobbreise denne dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer