Lilli Bendriss

Lilli Bendriss (73): - Forelskelse aktiverer den seksuelle energien på nytt

Lilli Bendriss skrur av og på «evnene sine». Kjærligheten og sexlysten vil derimot alltid vedvare.

- FULL BLOMSTRING: Lilli Bendriss er kjent som diva, medium og forfatter. Denne våren har hun derimot hatt en helt annen rolle på skjermen. Det har gitt resultater for 73-åringen. Foto: Jørn H. Moen
- FULL BLOMSTRING: Lilli Bendriss er kjent som diva, medium og forfatter. Denne våren har hun derimot hatt en helt annen rolle på skjermen. Det har gitt resultater for 73-åringen. Foto: Jørn H. Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lilli Bendriss (73) er ikke som alle andre bestemødre. Det er umulig å ikke dra kjensel på henne når hun tripper inn på den ærverdige Theatercaféen i Oslo, hennes eget forslag til intervjulocation, iført skinn fra topp til tå, gedigne øreringer, gulvlang beverpels og en Chanel-veske slengt nonchalant over skuldra.

På bordene rundt og gjennom vinduene er det flere som ser sitt snitt til å snikfotografere divaen, uten at hun bryr seg eller enser det.

Alt i alt innrømmer hun å være tilfreds med livet og sine 73 år på jorda, men én ting har hun savnet. I 2014 skilte hun og mannen hun har tre barn med seg etter 45 år som rette ektefolk. Da hadde de allerede bodd flere år fra hverandre.

Forelsket på ny

Siden den gang har hun hatt flere menn i livet sitt, men ingenting har liksom klaffet helt som det skulle. Da TV 2 kom med forespørselen om hun ikke ville være med i et nytt programkonsept, nå kjent som «Kjendis søker kjæreste», var hun derfor ikke vond å be. Det skulle også gi resultater.

Bendriss' utkårede er 28 år yngre Shad Tabine. De to har kjent hverandre i over tre år, og hadde lenge et av-og-på-forhold, før de brøt i mai i fjor. Som følge av deltakelsen fikk de en ekstra dytt til å finne tonen igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer