Lily Allen:

Lily Allen ble hengt ut i media etter flyktning-besøk

Popstjerna slår hardt tilbake mot kritikken. 

KRITISK: Popstjerna Lily Allen har fått mye  motbør for sitt engasjement i flyktningkrisa. Nå slår hun tilbake mot de som har kritisert henne. Foto: Daniel Leal-olivas/ Pa Photos/ NTB Scanpix
KRITISK: Popstjerna Lily Allen har fått mye  motbør for sitt engasjement i flyktningkrisa. Nå slår hun tilbake mot de som har kritisert henne. Foto: Daniel Leal-olivas/ Pa Photos/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I midten av oktober reiste den britiske popstjerna Lily Allen til Frankrike for å besøke den store flyktningleiren «Jungelen» utenfor Calais sammen med et kamerateam.

Under besøket i leiren - som ble avviklet forrige uke - snakket hun med en ung flyktning fra Afghanistan, og Allen ble beveget av historien hans om hvordan han forsøkte å komme seg til faren sin i Birmingham.

Da Allens besøk i flyktningleiren ble vist på tv-kanalen BBC i Storbritannia, ble «Smile»-sangeren hengt ut i tabloidpressen, ifølge nyhetsnettstedet Stuff.

Årsaken? At en gråtkvalt Allen beklaget guttens situasjon «på vegne at landet sitt».

Utsagnet til popstjerna fikk en rekke britiske innvandringsmotstandere til å se rødt, og stjerna har måttet tåle kritikk både i pressen, på Twitter og fra medborgere, skriver Independent og Metro.

Går til motangrep

Etter å ha blitt omtalt som idiotisk og overdramatisk i britisk tabloidpresse, valgte Lily Allen denne uka å slå tilbake.

Sangstjerna publiserte en hardtslående kronikk på nettsidene til magasinet Vice, der hun går i strupen på sine kritikere. I artikkelen skriver Allen at hun ble overrasket over hvor mye oppmerksomhet besøket i flyktningleiren fikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer