Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Lindsay Lohan advares mot lesbiske fengselsgjenger

- De er som ville dyr, sier innsatt.

TÅREVÅTT: Lindsay Lohan i rettsalen sammen med advokaten sin Shawn Chapman Holley.  Nå advares hun mot lesbiske gjenger i fengselet. Foto: SCANPIX
TÅREVÅTT: Lindsay Lohan i rettsalen sammen med advokaten sin Shawn Chapman Holley. Nå advares hun mot lesbiske gjenger i fengselet. Foto: SCANPIX Vis mer

|||(Dagbladet): Lindsay Lohan skal snart tilbringe 90 døgn i en liten celle i regionalfengselet for kvinner i Lynwood etter å ha brutt prøveløslatelsesvilkårene knyttet til en promillekjøringsdom fra 2007.

Der kommer hun til å være innelåst 22 timer i døgnet.

Men hvis man tar The Suns opplysninger om at «lesbiske fengselsgjenger gleder seg til å få besøk av den biseksuelle skuespilleren» i betraktning, kan det hende at 24-åringen skulle ønske hun ble innelåst hele døgnet.

- Vil ha en bit
Tamara Haley (38) er dømt for heroinbesittelse og prostitusjon, og er ifølge The Sun innsatt ved det samme fengselet som blir Kohans nye hjem de neste tre månedene.

- Alle vil ha en bit av henne. Hvis noen skader Lindsay Lohan, kommer de til å bli berømte. Og hvis hun begynner å gråte, kommer alle til å le av henne - til og med vaktene, sier hun til den britiske tabloiden - som er sitert av blant andre Fox News i USA.

Og Lohan bør bruke litt ekstra tid om morgenen til å kle på seg klærne riktig vei om hun ikke vil bli overfalt av fengselets tøffe lesbiske gjenger, ifølge Haley.

- De lesbiske innsatte har på seg skjorta feil vei for å signalisere at de er «ledige». Så, om Lindsay ikke har lyst til å bli overfalt og befølt, må hun ha på seg skjorta feil vei. Damene tafser på hverandre som ville dyr når vaktene ikke ser på. Det er kvalmende, sier Haley til The Sun.

Drapsfløy
Ifølge Fox News kan Lohan komme unna med 23 dager i effektiv soning i en spesialfløy på grunn av at fengselet er overfylt.

- Hun kommer til å bli segregert fra resten av de innsatte, men det kommer bare til å vondt verre for henne. Det er den fløyen hvor de drapsdømte sitter, forteller hun.

Dommen mot Lindsay Lohan falt tirsdag forrige uke. Gråtende hørte skuespilleren dommer Marsha Revel lese opp avgjørelsen om at hun må sone.

Skulket kurs
Skuespilleren ble i 2007 dømt for fyllekjøring og besittelse av kokain. Hun ble da dømt til tre års betinget fengsel, og ett av vilkårene var at hun måtte delta på et alkoholavvenningskurs.

I fjor ble prøvetida forlenget med ett år som følge av at Lohan ifølge påtalemyndigheten hadde brukt «svært kreative» unnskyldninger for å slippe unna avvenningskurset.

Nå må Lohan i fengsel for å ha skulket det ukentlige kurset sju ganger i løpet av en periode på 27 uker.

TRANGE KÅR: Bildene er fra en typisk celle ved regionalfengselet for kvinner i Lynwood, California. Foto: SCANPIX/KCBS-TV
TRANGE KÅR: Bildene er fra en typisk celle ved regionalfengselet for kvinner i Lynwood, California. Foto: SCANPIX/KCBS-TV Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media