INN OG UT AV REHAB:  Lindsay Lohan, som en gang var en lovende barnestjerne, har de siste årene slitt med alkohol- og stoffmisbruk. Foto: Stella Pictures
INN OG UT AV REHAB: Lindsay Lohan, som en gang var en lovende barnestjerne, har de siste årene slitt med alkohol- og stoffmisbruk. Foto: Stella PicturesVis mer

Lindsay Lohan funnet bevisstløs på hotell

Var innlosjert i toppetasjen ved Ritz-Carlton Hotel i California.

(Dagbladet): Den skandaleomsuste skuespillerinnen Lindsay Lohan (25) ble i 10-tiden i dag morges, amerikansk tid, funnet bevisstløs på Ritz-Carlton Hotel i Marina del Rey i California, hevder KABC, ifølge nettstedet ABC News.

Skuespillerinnen spiller for tiden inn filmen «Liz & Dick», om ikonet Elizabeth Taylors liv, i California

Ambulansepersonell ankom hotellet 10:15.

25-åringen har vært ut og inn av rehab for alkohol- og stoffmisbruk de siste årene, og ble i fjor dømt til 90 dager i fengsel for å ha stjålet smykker.

Ifølge nettstedet TMZ, som var først ute med å rapportere om Michael Jacksons død sommeren 2009, var det hotellpersonalet som først ikke fikk kontakt med skuespillerinnen:

«Lindsay skal ha følt seg uvel etter å ha vært på filminnspilling flere timer i strekk. Hun skal ha gitt beskjed til noen i «Liz & Dick»-teamet, som skal ha sendt en lege til henne. Før legen kom ringte han hotellet og ba dem om å sjekke til henne. Ansatte ved hotellet prøvde da å oppnå kontakt med skuespillerinnen uten hell. Produksjonsteamet skal derfor ha bestemt seg derfor for å ringe 911».

Lohan skal ifølge hennes talsmann Steve Honig være i bedre form nå.

- Lindsay ble aldri fraktet til sykehuset, og kilder som hevder dette er falske. For øyeblikket hviler hun, men det ventes at hun er tilbake igjen på settet i ettermiddag.

LIZ: For tiden spiller Lindsay inn filmen «Liz & Dick» i California, hvor hun portretterer skuespillerinnen Elizabeth Taylor. Foto: Stella Pictures Vis mer