BEKREFTER RYKTENE: På sin egen Facebook-side bekrefter alpinesset Lindsey Vonn at hun og Tiger Woods er kjærester. Foto: AFP / NTB scanpix
BEKREFTER RYKTENE: På sin egen Facebook-side bekrefter alpinesset Lindsey Vonn at hun og Tiger Woods er kjærester. Foto: AFP / NTB scanpixVis mer

Lindsey Vonn bekrefter forholdet til Tiger Woods

- Ja, vi er kjærester.

(Dagbladet): - Jeg tipper at det ikke har vært en velbevart hemmelighet, men ja, jeg dater Tiger Woods.

Det skriver den amerikanske alpinstjerna Lindsey Vonn (28) på sin Facebook-side i dag.

- Forholdet vårt har utviklet seg fra et vennskap til noe mer over de siste par månedene, og det har gjort meg veldig glad, skriver hun.

28-åringen har også lagt ved et bilde av det nylig bekreftede paret, smilende og tett omslynget.

Tiger Woods bekrefter også forholdet ved å legge ut de samme bildene på sin Facebook-side.

Avkreftet i høst - Jeg har ikke tenkt til å kommentere dette ytterligere, da jeg ønsker å holde den delen av livet mitt mellom oss, min familie og nære venner. Takk for at dere forstår, og for støtten, skriver Vonn avslutningsvis.

Det har lenge blitt spekulert i om Vonn og golfspiller Tiger Woods har et forhold som bygger på mer enn bare vennskap.

Da ryktene først ble framsatt i november i fjor, avkreftet den amerikanske blondina at de var kjærester:

- Vi er bare venner, sa Vonn til avisa Denver Post.

Utroskapsskandale I november 2009 begynte utroskapsryktene å svirre rundt Woods, som da var gift med svenske Elin Nordegren, etter at han ble skadet i en bilulykke nær eget hjem.

Woods tok selv bladet fra munnen i februar 2010, og innrømmet at han hadde hatt affærer med en rekke kvinner.

I august det året var skilsmissen et faktum.

En av tidenes beste Tiger Woods blir sett på som en av tidenes beste golfspillere. Han lå som nummer én på verdensrankingen i golf i fem år, ved to forskjellige anledninger. Første gangen var fra august 1999 til september 2004, og andre gangen fra juni 2005 til oktober 2010.

Han har vunnet flere major-turneringer, og er en av bare to golfspillere som har vunnet alle major-turneringene flere ganger. Han var lenge den best betalte golferen i verden, ifølge Forbes. Etter at ekteskapet med Elin Nordgren tok slutt bestemte Tiger Woods seg for å ta en pause fra golf i noen måneder.

Amerikaneren er nå tilbake for fullt, og er i øyeblikket ranket som nummer to på verdensrankingen.

Alpinisten Lindsey Vonn har på sin side vunnet verdenscupen sammenlagt fire ganger. Hun tok blant annet OL-gull i utfor i 2010, og bronse i super-G i samme mesterskap. 28 åringen har også flere VM-medaljer i alpint.

Amerikaneren var en av de store VM-favorittene før alpint-VM i år, men skadet seg stygt allerede den første dagen i et dramatisk fall. Vonn ble senere hentet av privatflyet til nettopp Tiger Woods, ifølge New York Daily News.

- Har også et sexproblem Lindsey Vonn klarte ikke å dy seg da hun i 2010 kom med en kommentar rettet mot sin nye kjæreste. Alpinisten sa at hun hadde lyst til å være gjesteprogramleder i «Saturday Night Live», og at hun da ville åpnet programmet på følgende måte:

«Det er noe dere ikke vet om meg. Tiger, du er idolet mitt - og også jeg har et sexproblem.»

Det er nok en kommentar det nye superparet kan le av i dag.

- GJØR MEG GLAD: Lindsey Vonn røpet i dag at hun og golfspiller Tiger Woods er et par. Foto: Instagram
- GJØR MEG GLAD: Lindsey Vonn røpet i dag at hun og golfspiller Tiger Woods er et par. Foto: Instagram Vis mer