PINLIGE TV-ØYEBLIKK: I nærkontakten med sine kavalérer i serien «Line dater Norge» oppsto det til tider hete øyeblikk på skjermen, som Line Elvsåshagen gremmes av når hun ser på TV i dag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
PINLIGE TV-ØYEBLIKK: I nærkontakten med sine kavalérer i serien «Line dater Norge» oppsto det til tider hete øyeblikk på skjermen, som Line Elvsåshagen gremmes av når hun ser på TV i dag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Line Elvsåshagen:

«Line dater Norge»-stjerna måtte spole over de heteste scenene: - Flaut

Noen øyeblikk ble for mye for 26-åringen.

(Dagbladet): Nordmenn ble for alvor kjent med den tidligere radioprofilen Line Elvsåshagen (26), da hun jaktet på en kjæreste i beste sendetid i serien «Line dater Norge».

Her reiste hun land og strand rundt og møtte forskjellige gutter, i håp om å finne en å være glad i. Noen av stevnemøtene bød på nærkontakt, og akkurat de øyeblikkene orket hun ikke selv å se i ettertid.

- Det var flaut å se meg selv kline på TV - det spolte jeg glatt over. Grensen går ved å se de intime tingene, det orker jeg ikke, sier Elvsåshagen til Seoghør.no.

KLINTE TIL: I serien «Line dater Norge» ble det flere hete øyeblikk på skjermen. FOTO: NRK
KLINTE TIL: I serien «Line dater Norge» ble det flere hete øyeblikk på skjermen. FOTO: NRK Vis mer

Ønsker seg et «ekte mannfolk»

Under guttejakten ble det klart at TV-profilen virkelig ønsket seg en kjæreste, og på premierefesten dukket hun opp med John Gunnar, som hun ble kjent med i serien.

- Jeg håper jo at han vil henge med meg framover også, sa 26-åringen til P3 den gangen.

Til Seoghør.no avslører Elvsåshagen derimot at hun nå er singel igjen og fortsatt leter etter en å dele livet med.

- Akkurat nå er jeg fortsatt singel. Det var veldig gøy å date, men jeg møtte mange gutter på veldig kort tid, så jeg føler jeg har fylt opp kvota for en stund.

FLOTT MED KROPP: Line Elvsåshagen promoterer et sunnere kroppsideal i sin ferske NRK-serie. FOTO: NTB Scanpix
FLOTT MED KROPP: Line Elvsåshagen promoterer et sunnere kroppsideal i sin ferske NRK-serie. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Drømmemannen beskriver hun som et «ekte mannfolk».

- En fyr med bein i nesa, det setter jeg pris på, også er jeg svak for skjeggete menn.

Botox er den nye sminken

Til høsten skal Elvsåshagen igjen i gang med et utleverende prosjekt. I NRK-serien «Line fikser kroppen» tar hun nemlig et oppgjør med kroppshysteriet og utleverer sin egen usikkerhet i et forsøk på å normalisere alle kroppstyper.

- Noe må gjøres i et 2017 der hår på leggene er ekkelt, og Botox er den nye sminken, står det i NRKs programomtale.

At Elvsåshagen har et kroppsprosjekt på gang kommer nok ikke som en overraskelse for fansen, som har sett at hun har delt en rekke utleverende bilder på sosiale medier.

- Heia alle ulike kvinnekropper og smarte kvinnehjerner - husk at vi alle er stjerner, skriver hun på Instagram under et bilde der hun viser frem magen.

Nekter å barbere seg

I et promoklipp forteller den tidligere P3Morgen-profilen at hun blant annet nekter å barbere kroppshåret for å tilpasse seg samfunnets skjønnhetskrav.

- Jeg håper at jeg sender signaler om at «du er alright som du er». Har man litt ekstra eller for lite, så går det greit, forteller hun.

Elvsåshagen ønsker å være et forbilde som viser at ikke alt er så alvorlig som det kan virke.

- Det hender jeg blir litt flau, men jeg begynner å bli vant til det. Det er viktig å vise at ting ikke er så farlig.