SØT MUSIKK: Linn Skåber er lykkelig forelsket i musikeren Simon Malm, men har ikke noe ønske om å bli fridd til.&nbsp;<span style="line-height: 1.6em; background-color: initial;">Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet</span>
SØT MUSIKK: Linn Skåber er lykkelig forelsket i musikeren Simon Malm, men har ikke noe ønske om å bli fridd til. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Linn Skåber drømmer ikke om å gifte seg med kjæresten

Skuespilleren nyter livet med sin nye kjæreste, men har ikke noe ønske om å bli fridd til. 

Linn Skåber (46) og Sven Nordin (59) er klare til å spille det de selv beskriver som ekteparet fra helvete i klassikeren «Hvem er redd for Virginia Woolf» på Oslo Nye Teater til høsten.

På privaten kunne derimot ikke Linn vært lykkeligere forelsket.

I 2014 ble hun sammen med musikeren Simon Malm (43), men noe ekteskap drømmer hun slett ikke om.

- Nei, jeg tror ikke jeg skal gifte meg. Det er mulig jeg har opplevd det, og at jeg ikke vil huske det, men jeg tror ikke jeg er blitt fridd til. Jeg har ikke noe ønske om det, så dette er ikke en oppfordring til Simon om å gjøre det, understreker en lattermild Linn til Se og Hør Extra.

MUSIKER: Skåbers utkårede er musiker, og spiller i Babel Fish. Her er bandet avbildet under Melodi Grand Prix-semifinale i Florø i 2011. Simon Malm til høyre. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet
MUSIKER: Skåbers utkårede er musiker, og spiller i Babel Fish. Her er bandet avbildet under Melodi Grand Prix-semifinale i Florø i 2011. Simon Malm til høyre. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer

Skryter av kjæresten

Det var Se og Hør som først avslørte at turtelduene var et par i februar i fjor.

- Han har veldig fine, små, lure øyne. Han er kjekk, snill og spennende. Det er en varm forelskelse, har Linn tidligere betrodd til Se og Hør.

Da hun i 2015 var gjest i TVNorge-programmet «Brille» spøkte Linn med at hun hadde begynt å merke forandringer på kroppen etter hvert som hun har blitt eldre.

- Det har vært en del. Jeg gikk for å sjekke en føflekk. Da sa legen: «Det her skal du ikke være redd for, det er bare en aldersflekk». Og den fjernet jeg fort, men det her vet ikke kjæresten min, så det er litt dumt at han får høre det på TV. Han tror jeg har fregner.

Gutset

Da paret kom sammen på Linns film «Wendy-effekten» i 2015, avslørte Simon at han smågruet seg, siden filmen inneholder flere hete scener mellom Linn og hennes kollega Nils Jørgen Kaalstad.

- Jeg vurderte å ta med meg en liten kosepute som jeg har. Den er litt spesiell for meg, siden jeg fikk den da jeg var liten. Jeg lot den bli hjemme, men jeg gutser på at det går bra, spøkte han.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Seoghør.no.