ÅRETS BLOGGER:  Linnea Myhre ble kåret til årets blogger under Vixen Blog Awards i februar. Nå har hun blitt kåret til landets mest sexy kvinne. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
ÅRETS BLOGGER: Linnea Myhre ble kåret til årets blogger under Vixen Blog Awards i februar. Nå har hun blitt kåret til landets mest sexy kvinne. Foto: Anders Grønneberg / DagbladetVis mer

Linnéa Myhre er Norges mest sexy kvinne

Danket ut kvinner som Rachel Nordtømme og Triana Iglesias i kåringen til bladet MANN.

(Dagbladet): Bladet MANN har kåret blogger Linnéa Myhre (21) til Norges mest sexy kvinne.

Det er nettstedet 730, der Myhre blogger, som melder at hun har danket ut kvinner som Charlotte Thorstvedt, Rachel Nordtømme og Triana Iglesias i den årlige kåringen.

Har på seg det norske flagg På forsiden av bladet sitter Myhre på en seng, kun iført det norske flagget. Ifølge seg selv håper hun det er plast rundt bladet når det kommer i butikkhylla.

- Bildeserien inni bladet er skremmende lik en hvilken som helst Vi Menn-forside. Det var ikke min hensikt, men sånn har det altså blitt, sier hun til 730.

Det er ikke første gang bloggeren, som straks er aktuell med sin egen web-tv-serie, pryder en forside.

Hun var på forsiden av Cosmopolitan i sommer, men var ikke fornøyd med resultatet.

«Hodet mitt ser jo trafikkskadet ut! Photoshop må ikke brukes av idioter! Jeg er rystet! Og sint! Dessuten er det masse rot på kjøkkenet!» skrev Myhre på Twitter.

En ære I sommer var hun også forsidepike for Dagbladet FREDAG. Der innrømte hun at selv om hun ble sint over Cosmopolitans retusjering, var det en ære å få være på forsida.

- Jeg burde skjønt at de kom til å ... dra litt her og der. Men jeg har sett på tidligere Cosmo-cover i ettertid, og det er folk som har fått langt verre behandling enn meg. Det kunne ha vært verre. Men det var jo selvsagt en ære å få være på coveret.

I februar vant bloggeren i kategorien årets blogger under Vixen Blog Awards.

Hun har foreløpig ikke kommentert verken tittelen eller bildene på Twitter, men har re-postet en melding med nyheten.

Det har ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med Linnea Myhre eller MANNs redaktør.

LINNÉA: I Dagbladet FREDAG i sommer.
Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
LINNÉA: I Dagbladet FREDAG i sommer. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Vis mer