Linni Meister mistet både flyet og stemmen

Strålte i rosa sari.

(Dagbladet): - Jeg har på meg nasjonaldrakten fra Sri Lanka, hvor moren min var fra. Så dette blir som en bunad. Det er ikke sånn jeg pleier å gå, men jeg synes det er veldig flott og vakkert, sier Linni Meister til Dagbladet.

I dag var reality-stjernen på NRKs høstlansering, og allerede i høst blir hun å se i Noman Mubashirs nye program «Hva har du i bagasjen?».

- Siden jeg er med i et program i høst hvor kjente mennesker får komme tilbake til landet hvor de har røtter, så mente Noman at jeg måtte ha på sari, sier Meister.

Mistet stemmen Men da hun skulle intervjues på scenen under lanseringen, slet hun tydelig med stemmen. Kanskje ikke så rart, siden Meister kom rett fra gårsdagens høstlansering for TV 2.

- Jeg skulle egentlig tatt 08-flyet i dag tidlig, men det mistet jeg selvfølgelig, sier hun.

Hun innrømmer at det ble en liten fest i går, hvor hun sammen med Therese Haugsnes, Carina Dahl og Mari Haugersveen lanserte den nye dokusåpen «Tigerstaden».

- Jeg var kanskje på en liten snurr, sier Linni med et smil.

- Fantastisk opplevelse Mens kameraene har fulgt Meisters hverdag her hjemme i Norge for TV 2 Bliss, har NRK tatt henne og tanta med til Sri Lanka, hvor Linnis mamma var fra.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mora dro til Norge på grunn av leddgikt. Sykdommen stoppet henne fra å ta med seg Linni tilbake for å se morens hjemland, og da Linni var 17 år, døde mora. Meister sier hun ikke kunne takke nei til tilbudet om endelig å få besøke røttene sine.

- Det var en helt fantastisk opplevelse. Det var så sterkt, og så mange følelser og minner fra mamma som kom tilbake. Nå skjønner jeg mye mer hvorfor jeg er som jeg er, sier Meister.

Begravde bilde av mora I tillegg til Meister, skal blant andre modell Vendela Kirsbom og programleder Christopher Dons reise til landene hvor de har noen av sine røtter.

Meister forteller om spesielt en episode som framkalte tårer under Sri Lanka-oppholdet.

- Mamma snakket alltid om hvor glad hun var i palmer og strendene på Sri Lanka. Hun lengtet tilbake til det, for Sri Lanka er et veldig vakkert land. Mot slutten av episoden hadde jeg med et bilde av mammaen min, så begravde jeg bildet i sanda og sa «nå er du hjemme mamma», forklarer Meister.

- Jeg er blitt kjent med en annen side av meg, som jeg ikke kjente så godt. Jeg tror det blir en veldig sterk episode for meg å se.