TOMMEL OPP: Lisa Tønne ble fraktet til sykehus etter finalen av TV 2-programmet Mitt Dansecrew. Dagbladet får opplyst at det skyldes en kneskade. Foto: Med tillatelse fra Lisa Tønne/Instagram
TOMMEL OPP: Lisa Tønne ble fraktet til sykehus etter finalen av TV 2-programmet Mitt Dansecrew. Dagbladet får opplyst at det skyldes en kneskade. Foto: Med tillatelse fra Lisa Tønne/InstagramVis mer

Lisa Tønne fraktet bort i sykebil etter TV 2-finale

Tapte finalen i «Mitt Dansecrew».

(Dagbladet): Lisa Tønne (37) tapte finalen i «Mitt Dansecrew» på TV 2 fredag kveld og det var Thomas «Finger'n» Gullestad (34) som stakk av med seieren.

Etter den TV 2-sendte finalen oppsto det et lite drama for Tønne. På sin Instagram-profil publiserte hun et bilde av seg selv på vei i sykebil.

- På vei til sykehuset, The Juice Crew (dansegruppa) feirer seieren. De vant ikke penger, men de knuser alle når det gjelder kunst og det å danse med hjertet er de overlegne seierherrer. Jeg feirer med morfin, skriver Tønne.

Dagbladet har ikke fått kontakt med Tønne fredag kveld, men TV 2 bekrefter at profilen er til behandling.

- Jeg kan bekrefte at Lisa er bragt til sykehus med sykebil og blir nå undersøkt av lege. Hun har sterke smerter i kneet. Utover det avventer vi næremre beskjed, sier TV 2s pressekontakt Unn Grethe Berge til Dagbladet.

Dagbladet får opplyst at uhellet skjedde i dansebattle mot Finger'n og dansecrewet Absens. Tønne og hennes dansere - Juice - hadde et nummer der danserne var utkledd som en hest. Tønne satt på ryggen, men skled av og slo seg i kneet.

Smertene ble intense og Tønne følte et ubehag. Derfor ble sykebil tilkalt etter at finalen var avgjort.

Thomas Gullestad og hans dansekamereter gikk av med seieren.

- Det føles helt sykt deilig og jeg vet crewet kommer til å bruke pengene bra, sa Gullestad etterpå.