Helene Olafsen:

- Litt tettere enn jeg hadde tenkt

Venter for tiden sitt andre barn.

FORELDRE IGJEN: Helene Olafsen og forloveden Jørgen Nilsen skal bli foreldre for andre gang. Kjønnet holder de foreløpig hemmelig. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FORELDRE IGJEN: Helene Olafsen og forloveden Jørgen Nilsen skal bli foreldre for andre gang. Kjønnet holder de foreløpig hemmelig. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Den andre uka i november kom en skikkelig gladnyhet. Da avslørte nemlig tidligere snowboardkjører og programleder Helene Olafsen (31) at hun venter sitt andre barn med forloveden Jørgen Nilsen (31).

«Snart er vi fire», skrev Olafsen enkelt og greit til et innlegg, mens Jørgensen la til følgende i et eget innlegg:

«Verdens beste lille troll skal bli storetroll».

Da Dagbladet møtte Olafsen denne uka i forbindelse med pressetreffet for TV 2s nye storsatsing «Norges nye megahit», benyttet vi også anledningen til å spørre mer om graviditeten.

- Over det verste

Det er tydelig at det er mye nerver i helspenn før lørdagens premieresending, men vi blir beroliget med at det verken blir fødsel eller oppkast på scenen.

PLANER: Programleder Helene Olafsen sier hun er lei av oppussingen av boligen, og avslører nye planer. Reporter: Sofie Losen. Video: Nina Hansen. Vis mer

- Er du …? rekker Dagbladet så vidt å spørre, før Helene skyter inn:

- Redd for å føde på scenen?

- Ja, eller spy?

- Jeg er over det verste, så det går nok bra, ler hun.

Paret ble foreldre for første gang våren 2020 da sønnen Louie kom til verden, og nå er det ingen tvil om at hun gleder seg til å bli mamma for andre gang.

- Jeg tror det blir koselig, jeg! Jeg er veldig fornøyd med den første vi lagde, så jeg håper det blir bra denne gangen også. Det var litt tettere enn det jeg kanskje hadde tenkt, men nå ble det nå sånn da.

Vil ikke røpe babyens kjønn

Lille Louie skal altså bli storebror til en lillesøster eller lillebror. Om han har forstått at det er det som skal skje, er imidlertid mer usikkert.

- Han er veldig opptatt av baby om dagen, så jeg tror han skjønner noe. Men om han skjønner at det er baby inni magen eller om det er navel som heter baby, det er jeg usikker på, flirer hun.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

31-åringen røper videre at de har fått vite hvilket kjønn de venter, men det er foreløpig en godt bevart hemmelighet.

Det gjør også at Dagbladet ikke kan spørre hvilke babynavn de har tenkt på, men Helene legger til:

- Jeg er åpen for bidrag der altså, vi har ikke bestemt det ennå.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer