«4 stjerners middag»:

Live Nelvik fikk velkomstgave av Ari Behn: - Er det en pølse i brød?

Forfatter og kunster Ari Behn ga dyr gave til middagsvertinnen. 

DYR GAVE: Live Nelvik fikk gaver av gjestene sine i «Fire stjerners middag». Av Ari Behn fikk hun flere kunsttrykk, men det var ikke bare bare å finne ut av hva det skulle forestille. - Er dette en pølse i brød? var blant Nelviks teorier. Video: Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «4 stjerners middag» er allerede godt i gang, og denne uka skal nok et knippe kjendiser få bryne seg på hverandres matlaging.

Det er Live Nelvik, Else Kåss Furuseth, Bård Hoksrud og Ari Behn som denne uka skal hjem til hverandre og vise fram sine kokkekunster.

Ukas første vert er NRK-profilen Live Nelvik, som har invitert den eminente gjengen hjem til sin bolig i Lille Tøyen Hageby i Oslo.

I kjent stil ankommer alle sammen i tv-seriens egen taxi, og alle har med seg gaver til vertinna. Mens både Hoksrud og Furuseth har tatt med blomster, har Behn valgt en helt annet tilnærming.

Kunstnerisk gave

Forfatteren og kunstneren tok nemlig med en hjemmelaget gave, bestående av flere kunsttrykk. Det var imidlertid ikke bare bare for Nelvik å forstå hva det skulle forestille.

Det er utenfor Nelviks bolig at Behn overrekker kunstverkene. De har han laget selv. Behn har beveget seg innenfor flere kunstgrener tidligere, men det er altså trykk han overrekker Nelvik.

Det er ikke lett å si hva de er verdt, men han har ifølge VG solgt verker for sekssifrede beløp tidligere.

Nelvik legger ikke skjul på at hun er meget fornøyd med gaven, men sier i en intervjusekvens etterpå at hun ikke er helt sikker på hva det ene trykket skal forestille.

- Ja, Live, hva skal dette bildet forestille, mon tro?

TVETYDIG: Live Nelvik er ikke helt sikker på hva Ari Behn har gitt henne i gave. Foto: Skjermdump
TVETYDIG: Live Nelvik er ikke helt sikker på hva Ari Behn har gitt henne i gave. Foto: Skjermdump Vis mer

- Enten... Jeg vet ikke, ass. Eller er det en pølse i brød? Det kan være noe så komplisert som et kvinnelig kjønnsorgan, forteller hun i klippet og ler.

Hva Nelvik serverer gjestene sine og hvordan det går, kan du se på TV Norge i kveld klokka 19:30.

Ari Behn har ikke besvart Dagbladets henvendelser mandag ettermiddag.

Første gang

Da Discovery presenterte sitt kommende vårprogram i høst, var det knyttet stor spenning til hvordan denne sesongen av det kjente middagsprogrammet ville foregå.

Det er nemlig første gang Ari Behn stiller opp i det familiære TV Norge-programmet. Behn, som nylig skilte seg fra prinsesse Märtha Louise, åpner for første gang dørene til sin nye villa i Lommedalen i Bærum.

- Det var en berg-og-dalbane på både godt og vondt, sa Furuseth på Discoverys vårlansering og fortsatte:

- Man har kanskje sett Ari synge «Moves Like Jagger» tidligere, men det var nydelig å se han synge det foran fatter'n på Jessheim, ler hun.

Komikeren var faktisk en av de første som fikk besøke Behn nye hjem. Det var ikke engang ferdig innredet da gjestene ankom.

- Vi har hjemme hos han dagen han flytta inn. Møbler ble båret inn mens vi sto i trappoppgangen, forteller hun.

På spørsmål om hvordan forfatteren innreder sitt nye hus, forteller hun at hun ble imponert.

- Interiørsmaken hans var veldig bra. Det var veldig fargerikt, for å si det sånn, avslører komikeren.

ARI BEHN OM TIDA ETTER BRUDDET: Ari Behn var programleder på Se og Hørs Kjendisgalla 2016. Her snakker han ut om en hektisk høst. Video: Per Ervland Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer