«Luksusfellen»

Livet etter «Luksusfellen»

Fra utkastelser, psykiske problemer og milliongjeld, til helt nye liv. Dette er oppskriften.

ÉN FELLESNEVNER: Ingvild Lindsøhaug (t.v), Scarlet Marginean, Ron Richard Nilsestuen og Lena Sletvold Gjersvik var alle fanget i «Luksusfellen». Livene deres er ganske forskjellige i dag, etter at TV3 kom på besøk. Foto: TV3
ÉN FELLESNEVNER: Ingvild Lindsøhaug (t.v), Scarlet Marginean, Ron Richard Nilsestuen og Lena Sletvold Gjersvik var alle fanget i «Luksusfellen». Livene deres er ganske forskjellige i dag, etter at TV3 kom på besøk. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I ti år har TV3 og deres økonomieksperter sørget for å gi økonomisk førstehjelp til nordmenn med skakkjørt økonomi. «Luksusfellen» har hjulpet folk over det ganske land i hele 19 sesonger, noe som beviser at enkelte fortsatt sårt trenger hjelp med økonomien.

Det store spørsmålet er derimot om bistanden i det hele tatt fungerer. Dagbladet har snakket med flere deltakere som i sine respektive sesonger hadde store pengeproblemer. Hvordan går det med dem nå?

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer