«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» 2021:

- Livet gir ikke mening lenger

Det blir et tårevått farvel når en femte deltaker må forlate konkurransen.

BRYTER SAMMEN: En deltager bryter sammen etter exit i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Video: Discovery+ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I torsdagens episode av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» blir de seks resterende deltakerne tatt på senga av programleder Tom Stiansen (50), som meddeler at de skal ut i nok en utslagskonkurranse.

Konkurransen kommer bare kort tid etter den forrige, hvor influenser Iselin Guttormsen (34) kastet inn håndkleet.

I torsdagens episode går konkurransen ut på at deltakerne ved hjelp av to tau, som føres tvers over en planke, skal føre små kuler opp til toppen. Det er totalt tre kuler som skal fraktes og plasseres i hvert sitt hull.

Trist avskjed

I denne konkurransen er det tydelig at det gjelder å ha konsentrasjonen på plass og nervene i sjakk, og for noen byr nettopp dette på utfordringer.

Mot slutten er det bare «God morgen Norge»-programleder, Vår Staude (54), og tidligere langrennsløper, Astrid Uhrenholdt Jacobsen (34), som står igjen, og dermed kjemper om den siste plassen i gruppa.

I starten gikk ikke konkurransen Staudes vei, men plutselig får hun dreisen på det og får på plass to baller. Til slutt mangler begge én ball.

Uhrenholdt Jacobsen mister ballen sin, og rekker derfor ikke få den på plass, før Staude får lagt på plass sin siste. Dermed er det Uhrenholdt Jacobsen som blir den femte deltakeren til å forlate «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer