Benjamin Ingrosso:

Livsendring: - Føles skummelt

Flytter omsider ut av moras hjem.

FLYTTER: Den svenske artisten Benjamin Ingrosso (21) avslører nå at han ikke lenger skal bo med mora Pernilla Wahlgren (51), fordi han flytter hjemmefra. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER: Den svenske artisten Benjamin Ingrosso (21) avslører nå at han ikke lenger skal bo med mora Pernilla Wahlgren (51), fordi han flytter hjemmefra. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sammen med sin mye omtalte søster Bianca Ingrosso (24) og mor Pernilla Wahlgren (51), har Benjamin Ingrosso (21) tatt Sverige og Norge med storm de siste åra.

På rekordtid har de rukket å bli store realitystjerner, etter at første episode av «Wahlgrens Värld» rullet over TV-skjermene i 2016. I serien får seerne et innblikk i det travle hverdagslivet til den kjente og kjære familien, og de omtales ofte som Sveriges svar på «The Kardashians».

De aller fleste husker nok den velkjente familiens overhode, Pernilla, best som artist, og Benjamin, i motsetning til storesøstera, har valgt å gå i moras fotspor.

Han har nemlig etablert seg godt som artist, og representerte blant annet Sverige under fjorårets Eurovision Song Contest - der han til slutt sang seg inn til en sjuendeplass. Nylig vant han også pris for årets mannlige liveartist under den svenske prisutdelinga Rockbjörnen - for andre året på rad.

Forlater moras hjem

Det har imidlertid ikke alltid vært like rosenrødt for den unge artisten. Foreldrene skilte nemlig lag da han bare var fem år gammel, og familien gjennomgikk en svært skitten og offentlig skilsmisse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer