Livstidsdom for drap på britisk såpestjerne

En 49 år gammel mann er dømt til livsvarig fengsel for å ha drept Sian Blake, tidligere skuespiller i såpeserien «Østkantfolk», og parets to barn.

DREPT: En 49 år gammel mann er nå dømt til livstid i fengsel for drapet på «Eastenders»-skuespiller Sian Blake og parets to barn. Foto: NTB Scanpix
DREPT: En 49 år gammel mann er nå dømt til livstid i fengsel for drapet på «Eastenders»-skuespiller Sian Blake og parets to barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

49-åringen får aldri slippe ut av fengselet i live, slo en dommer fast onsdag.

Sian Blake og parets to sønner på fire og åtte år ble funnet nedgravd i hagen utenfor familieboligen, etter at de var meldt savnet i desember i fjor. Obduksjon viser at de døde av skader i hode og hals.

Den nå drapsdømte mannen stakk av til Ghana, men ble pågrepet. Han motsatte seg ikke utlevering, og har innrømmet å ha drept Blake og parets to barn.

43 år gamle Blake led av en nevromotorisk sykdom. Påtalemyndigheten uttalte i retten at hun derfor ikke var i stand til å motsette seg 49-åringens angrep.

Blake var mest kjent for å ha spilt rollefiguren Frankie Pierre i 56 episoder av «Østkantfolk» på midten av 1990-tallet. Såpeserien startet i 1985 og har til nå passert 5 360 episoder.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer