Hilary Duff:

«Lizzie McGuire» gjør comeback

Hilary Duffs rollekarakter fra tenåra returnerer til tv-skjermen, til jubel fra fansen.

COMEBACK: Hilary Duff returnerer til tv-skjermen som Lizzie McGuire, til fansens store glede. Foto: NTB Scanpix
COMEBACK: Hilary Duff returnerer til tv-skjermen som Lizzie McGuire, til fansens store glede. Foto: NTB ScanpixVis mer

På begynnelsen av 2000-tallet oppnådde skuespiller Hilary Duff (31) stor suksess i rollen som Elizabeth «Lizzie» McGuire i Disney-serien med samme navn.

Serien gikk på tv i fra 2001 til 2004, og året før det var over, i 2003, ble serien også til film, da filmen «Lizzie McGuire - Stjerne for en dag» kom ut. Både serien og filmen hadde en enorm fanskare, som fredag fikk en gledelig nyhet servert.

Hilary Duff gjør nemlig comeback som Lizzie McGuire - som nå har blitt 30 år.

Nyheten ble først delt på en Disney-konferanse fredag, før 31-åringen også delte et innlegg på Instagram - der hun skriver at hun gleder seg til å «være hjemme igjen» og «følge jenta si inn i 30-åra». Innlegget har i skrivende stund over fem millioner likerklikk, og «Lizzie McGuire»-fans jubler i kommentarfeltet.

- Alles bestevenn

I et større intervju med kjendisnettstedet People, deler Hilary Duff flere tanker om comebacket. I intervjuet sier hun blant annet at hun endelig føler det er det rette tidspunktet å returnere i rollen.

- Samtaler om dette har foregått i et par år, men timingen har ikke føltes riktig før nå - når Lizzie fyller 30 år, forteller Duff.

SUKSESS: Hilary Duff oppnådde enorm suksess i ungdomsserien. Her skriver hun autografer før premieren til filmen i 2003. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Hilary Duff oppnådde enorm suksess i ungdomsserien. Her skriver hun autografer før premieren til filmen i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

31-åringen beskriver også hvordan hun personlig har oppfattet rollefiguren.

- For meg var hun alles bestevenn, og hun var der for oss ... Å gå inn i 30-årene er en stor greie, sier hun.

- Det rette tidspunktet

Nøyaktig hva handlingen i serien vil være, er ikke kjent, men Lizzie McGuire har rukket å bli 30 år gammel. For Duff blir det fint å få et innblikk i rollefigurens liv.

- Jeg tror dette er det rette tidspunktet å komme tilbake på, og for henne å gå inn i 30-åra sammen med tv-seerne. Alle de morsomme dagene, alle de monumentale øyeblikkene, og alle utfordringene man står ovenfor, sier hun.

Det er imidlertid litt skremmende for Duff å returnere til karakteren. Da hun som 13-åring spilte rollen, var den en stor del av henne. Nå må hun grave dypt i seg selv for å finne henne igjen.

STJERNE: Hilary Duff returnerer som Lizzie McGuire. Her under innspillingen av filmen fra 2003. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: Hilary Duff returnerer som Lizzie McGuire. Her under innspillingen av filmen fra 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lærling i New York

Duff kan overfor People røpe flere ting om hva som har skjedd i livet til rollefiguren siden seriens slutt i 2004.

Innspillingen har ikke startet ennå, men i serien vil seerne få følge Lizzie McGuire mens hun navigerer livet i storbyen New York - der hun jobber som lærling hos en dekoratør. Duff kan imidlertid fortelle at til tross for at hun og karakteren er på samme alder - er det forskjeller hos dem.

TILBAKE: Hilary Duff har blitt 31 år gammel, og i den nye serien vil også Lizzie McGuire gå inn i 30-årene. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Hilary Duff har blitt 31 år gammel, og i den nye serien vil også Lizzie McGuire gå inn i 30-årene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blant annet har Duff fått to barn siden hun spilte rollen, mens rollefiguren foreløpig ikke har startet familielivet.

Det er ikke kjent om de andre originale skuespillerne vil returnere i serien.