Frank Løke og Tone Jacobsen:

Løkes dansepartner erkjenner hemmelige SMS-er: - Jeg ble overkjørt

- Glad for at hun har innrømmet å ha vært med på spillet, sier Frank Løke.

BRYTER TAUSHETEN: Overfor TV 2 forteller Tone Jacobsen sin versjon av hva som hendte før og etter tv-skandalen. Foto: TV 2
BRYTER TAUSHETEN: Overfor TV 2 forteller Tone Jacobsen sin versjon av hva som hendte før og etter tv-skandalen. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Snart en uke etter at Frank Løke (38) sjokkerte TV-seere, dansepartner og endte med å bli kjeppjaget ut av hele dansekonkurransen, fortsetter ballen å rulle for fullt: Hvem visste om nakenstuntet på forhånd? Var TV 2 med på spillet bak kulissene etterpå? Har Frank Løke blitt urettferdig dømt?

Løke har for lengst innrømmet at han stilte på parketten i Borat-truse uten å ha varslet produksjonen, dansepartner Tone Jacobsen eller andre medvirkende.

Det Løke i ettertid har forsøkt å få fram, er påstander om at Jacobsen hadde en finger med i spillet i det som utspilte seg i dagene etter nakenstuntet. Dette for å understreke at han ikke har det fulle ansvaret for tv-avskjeden.

Løke påstår hardnakket at duoen ble enige om at Jacobsen skulle spille en «offerrolle» for å skape ytterligere medieblest. Dette ble de enige om søndag ettermiddag, ifølge ham.

- Burde stoppet

Jacobsen har tidligere blitt konfrontert med Løkes harde beskyldninger, hvor proffdanseren svarte med å si at «hun ønsket å legge saken bak seg».

Tirsdag skrev imidlertid Løke at han sitter på tekstmeldinger som beviser at Jacobsen var med på sirkuset som oppsto i ettertid av lørdagens tv-skandale. Dagbladet har fått tilgang på disse SMS-ene. (Se lenger ned i saken).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer