Jennifer Lopez:

Lopez' famøse natt i «helvete»

Den «glemte» Jennifer Lopez-historien har tatt nettet med storm flere ganger.

BRUDD ETTER BRÅK: Romansen mellom Jennifer Lopez og Sean Combs, kjent som P. Diddy og Puff Daddy opp gjennom åra, var et faktum i år 2000. En dramatisk skyteepisode noen dager før tusenårsskiftet, skal ha forårsaket det kommende bruddet mellom de to. Foto: NTB scanpix
BRUDD ETTER BRÅK: Romansen mellom Jennifer Lopez og Sean Combs, kjent som P. Diddy og Puff Daddy opp gjennom åra, var et faktum i år 2000. En dramatisk skyteepisode noen dager før tusenårsskiftet, skal ha forårsaket det kommende bruddet mellom de to. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke uten grunn at USAs kalles «the land of dreams», og at vi alle kjenner til konseptet om den amerikanske drømmen. Gang på gang har amerikanere klart å jobbe seg opp fra bunnen av. De har kommet fra ekstrem fattigdom, men har, ved hjelp av hardt arbeid, talent og litt flaks, klart å bli både millionærer og milliardærer.

Selv om tesen bare kan sies å være riktig for en brøkdel av landets befolkning, gir de gode solskinnshistoriene andre håp. Blant dem som virkelig har fått det til, finner vi skuespiller, sanger, danser og artist Jennifer Lopez (50).

Helt siden hun slo gjennom på starten av 1990-tallet, har hun vært en av verdens mest omtalte kvinner - noe hennes formue på omtrent tre milliarder kroner beviser.

Hits fra åtte album og roller i 33 filmer har selvsagt mye av æren, men det er umulig å se bort fra faktumet at hun er like så kjent for sitt privatliv og sin kropp.

«Jenny from the block» fyller hele 50 år i dag, og har mange høydepunkter å se tilbake på. Noen er gode, noen er dårlige, og andre er nesten glemt.

Trøblete kjærlighetsliv

Én av historiene, som mange trolig har glemt, har sirkulert rundt på nettet en rekke ganger. Hadde det hendt i internettets tidsalder, ville trolig flere visst om det som flere ganger er blitt omtalt som en av hip-hopens største skandaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer