LØSLATT: Chris Brown ble mandag pågrepet i Paris. Tirsdag kveld er han løslatt. Foto: NTB Scanpix
LØSLATT: Chris Brown ble mandag pågrepet i Paris. Tirsdag kveld er han løslatt. Foto: NTB ScanpixVis mer

Chris Brown:

Løslatt fra varetekt i Frankrike

Det melder nyhetsbyrået AP.

Mandag ble den amerikanske artisten Chris Brown (29) pågrepet av politiet i Paris, mistenkt for voldtekt.

Nyhetsbyrået AP meldte tirsdag formiddag at han fremdeles satt i varetekt, men nå er han løslatt uten tiltale. Det skriver AP på Twitter.

Ifølge Aftonbladet fortsetter politet sin etterforskning selv om artisten løslates.

Pågripelsen av artisten kom, ifølge magasinet Closer, gjengitt av Independent, som følge av at en 24 år gammel kvinne fremmet påstander om en angivelig voldtekt, som skal ha funnet sted etter at hun møtte artisten på en nattklubb i Paris 15. januar.

Kvinnen hevdet samtidig at to bekjente av Brown også skal ha misbrukt henne. De skal også ha blitt pågrepet i saken, og er nå også løslatt.

Tar avstand fra anklagene

Chris Brown har selv tatt til Instagram etter løslaten, og la tirsdag kveld ut et bilde på Instagram der han skriver at anklagene er falske.

- Jeg vil gjøre det klinkende klart. Dette er falskt. Aldri! For min datter og min familie er dette så respektløst, og dette går imot min karakter og moral.

På kant med loven

29-åringen har de siste åra ofte havnet i medienes søkelys for helt andre grunner enn musikken. I 2017 ble Brown anmeldt for å ha slått til fotografen på sin egen fest.

I august 2016 hevdet glamourmodellen Baylee Curran at Chris Brown skal ha pekt på henne med en pistol. Da postet artisten flere sinte Instagram-videoermens politiet ventet utenfor huset hans. Han skal ha funnet fram skytevåpenet etter en krangel om diamanter.

Bildene av en skamslått Rihanna gikk verden rundt. Nå snakker eksen om den skjebnesvangre kvelden

I 2009 ble han dømt til prøvetid og samfunnstjeneste for å ha vært voldelig mot sin daværende kjæreste Rihanna. Prøvetiden gikk ut i 2015.

Brudd på prøvetid

I 2013 ble Brown og hans livvakt arrestert for overfall, og førstnevnte valgte kort tid etterpå å legge seg inn på en rehabiliteringsklinikk.

Seinere samme år ble han sparket ut av klinikken, fordi han hadde kastet en stein gjennom vinduet til bilen der moren hans satt.

I 2014 havnet han på ny i klammeri med loven, da han ble arrestert for brudd på prøvetiden. Samme år erkjente han straffskyld for overfallet han og livvakten sto bak i 2013, og ble dømt til to dager bak murene.