Leif Einar «Lothepus» Lothe

Lothepus endelig på bedringens vei: - Nå er jeg lei

49-åringen skal etter planen være tilbake på jobb over nyttår.

JULEPUS: Leif Einar Lothe forteller at han begynner å bli klar for jula, selv om han aller helst ikke vil feire den. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
JULEPUS: Leif Einar Lothe forteller at han begynner å bli klar for jula, selv om han aller helst ikke vil feire den. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var i starten av oktober at den folkekjære TV-profilen Leif Einar «Lothepus» Lothe (49) måtte inn til operasjon. Han hadde kjent på plager i halsen i en lengre periode, og bestemte seg for å undersøke hva som kunne være årsaken til problemet.

Inngrepet han i starten av oktober fikk utført, måtte gjennomføres for å forhindre utvikling av strupekreft, og i en kort periode etterpå var «Farmen kjendis»-vinneren uten stemme. Det skulle vise seg at prognosene var verre enn først antatt, og det ble etter hvert oppdaget at han faktisk hadde strupekreft.

Fem ganger i uka måtte den barske realityprofilen troppe opp på sykehuset i Bergen, der han for øvrig bosatte seg i behandlingstida, av praktiske årsaker. I desember var han ferdig med behandlingene, og livet kunne begynne igjen.

- Gleder meg til å kjefte

- Jeg skal på kontroll i januar, så vi får se hvordan det går, sier han til Dagbladet over telefonen.

Det er fortsatt tydelig at stemmen til 49-åringen ikke er helt på topp. Han er hesere enn normalt, samtidig som han hoster og harker. Det er likevel lys i enden av tunnelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer