Leif Einar «Lothepus» Lothe:

Lothepus er bannlyst av Vinmonopolet

- Vi var i godt humør. Og jeg tok en trall, sier «Farmen kjendis»-vinneren.

IKKE VELKOMMEN: Ifølge Vinmonopolet utviste Leif Einar Lothe en noe upassende oppførsel på et arrangement for deres ansatte og leverandører tidligere i år. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
IKKE VELKOMMEN: Ifølge Vinmonopolet utviste Leif Einar Lothe en noe upassende oppførsel på et arrangement for deres ansatte og leverandører tidligere i år. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I tillegg til å ha blitt en folkefavoritt i den første sesongen av «Farmen kjendis« på TV 2, har Leif Einar Lothe (48) fra «Fjorden cowboys» gjort suksess med en rekke egne «Lothepus»-produkter.

Da han deltok på Vinmonopolets såkalte nyhetssmaking denne våren, for å promotere sin egen cider, gikk imidlertid ikke ting helt som det skulle.

Bergens Tidende skriver nemlig at Lothe nå er blitt bannlyst fra de framtidige arrangementene, der Vinmonopolets ansatte og leverandører får smake på sesongens nye produkter.

- Jeg kan bekrefte at Lothepus ikke er velkommen på våre arrangement. Det var en hendelse sist som ikke er forenlig med regelverket vårt, sier driftssjef på Vinmonopolet, Bjørn Wilhelmsen, til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer