«Farmen Kjendis»:

Lothepus forvekslet Kim Kardashian med Aylar

Se hvordan det gikk da «Farmen»-deltakeren prøvde seg på kjendis-quiz.

 KJENDISQUIZ: Leif Einar Lothe (47) - kjent som Lothepus - tok vår kjendisquiz. Dette klarte han, og dette bommet han på. Video:  Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer Vis... Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Leif Einar Lothe (47) - kjent som Lothepus - har blitt en populær deltager i TV 2-programmet «Farmen Kjendis».

Men hvordan står det til med TV-profilens kunnskaper om andre kjendiser?

Lothepus nølte ikke med å ta utfordringen på strak arm, da vi inviterte ham til kjendisquiz.

Se hvilke flere kjendiser Lothepus traff blink og bommet på i videoen øverst i saken!

«FARMEN»-KOLLEGER: Lothepus på «Farmen Kjendis» sammen med Jarl Goli. Foto: Tor Lindseth
«FARMEN»-KOLLEGER: Lothepus på «Farmen Kjendis» sammen med Jarl Goli. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Traff blink på Jan Thomas

Selv om Lothepus ikke legger skjul på at han ikke er særlig opptatt på å holde seg oppdatert på hvem som er «snakkiser», reagerer han kjapt når han får se et bilde av kjendisstylisten Jan Thomas (50).

- Dette vet jeg. Det er Thomas... Jan Thomas! Han har en hund så jeg i et blad. Også er han homo og driver frisørsalong.

Lett går det også når han får se bilde av TV3-profilen Svein Østvik (55) - kjent fra programmet «Charterfeber».

- Å herregud, er det han der Svein? Syden-Svein eller noe sånt? Nei Charter-Svein var det!

Trodde Kim Kardashian var Aylar

Men Lothepus får problemer når han blir vist et bilde av realitystjernen Kim Kardashian (36) - kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

Han synes den verdensberømte TV-profilen ved første øyekast minner om hans «Farmen»-kollega Aylar Lie (32).

- Nei faen, det er jo... Hun ligner litt på Aylar kanskje? Modell? Nei.

Selv ikke når han får flere hint, kommer han på navnet

- Hun er gift med en rapper? Og har vært rana i Frankrike? Nei...

Populær sønn

Lothepus er ikke den eneste i familien som har blitt populær i kjølvannet av «Farmen Kjendis».

TV-profilen har nemlig tre barn fra et tidligere forhold, deriblant Stian Lothe (23). Etter at sistnevnte dukket opp i en videosnutt på Facebook-profilen til «God kveld Norge» onsdag, har interessen rundt ham vært enorm.

- KAN FRAMSTÅ ULIKE: Stian Lothe (23) mener han og pappa Leif Einar deler mange verdier, men at de kanskje kan fremstå litt ulike. Selv studerer han i USA, og har før dette studert i England. Foto: Privat
- KAN FRAMSTÅ ULIKE: Stian Lothe (23) mener han og pappa Leif Einar deler mange verdier, men at de kanskje kan fremstå litt ulike. Selv studerer han i USA, og har før dette studert i England. Foto: Privat Vis mer

- Sender mye rart

Klippet, der 23-åringen blant annet tar et oppgjør med farens forhold til kjønnsroller, har på to dager fått i underkant av 700 000 visninger.

I kommentarfeltet påpeker flere at de er stor fan av Lothepus, men at hans «oppegående, jævlig kjekke, og skjønne gutt» i dette tilfellet vinner deres gunst.

- Folk skriver og sender mye rart. Jeg har ikke fått lest alt ennå, men de meldingene jeg har lest var veldig positive, og det er jo bra, sier Stian Lothe til Dagbladet.

ÅRETS DELTAGERE I KJENDIS-FARMEN: (f.v.) Ingeborg Elisabeth Didriksen Myhre Ludlow, Leif Einar Lothe, Tore Petterson, Tonje Helene Blomseth, Lavrans Solli, Ida Gran-Jensen, Aylar Lie, Jarl Goli, Vendela Kirsebom, Petter Pilgaard, Kari Jaqueson, Lars Barmen og programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Tor Lindseth
ÅRETS DELTAGERE I KJENDIS-FARMEN: (f.v.) Ingeborg Elisabeth Didriksen Myhre Ludlow, Leif Einar Lothe, Tore Petterson, Tonje Helene Blomseth, Lavrans Solli, Ida Gran-Jensen, Aylar Lie, Jarl Goli, Vendela Kirsebom, Petter Pilgaard, Kari Jaqueson, Lars Barmen og programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Litt kleint

Selv om 23-åringen kan framstå like nøktern i sine uttalelser som sin far, påstår Stian Lothe at de ikke er spesielt like.

Mens han studerer russisk og statsvitenskap ved Middlebury College i USA, er Lothepus som kjent entreprenør, der hverdagen består av gravemaskiner, borerigger og dynamitt.

- Jeg tror vi først og fremst kan framstå veldig ulike, men jeg tror vi deler mange verdier, og er begge direkte og ærlige. Han var mye borte på jobb da jeg var liten, men vi har senere blitt gode venner.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer