Lothepus har fått strupekreft: - Jeg blir jævlig trøtt av den strålingen

Leif Einar «Lothepus» Lothe pustet lettet ut etter en operasjon på stemmebåndene. Men så kom kontrabeskjeden fra legene: Han har fått strupekreft.

BLI MED: Leif Einar «Lothepus» Lothe må i disse dager gjennomgå fem ukentlige strålebehandlinger ved Haukeland sykehus. Slik foregår de. Reporter: Linn-Christin Marthinussen. Video: Jonas Scheie Hammer Vis mer
Publisert

BERGEN (Dagbladet): - Jeg er sykmeldt, så det meste av jobbrelaterte ting tas over telefon nå. De som sitter i andre enden er nok fornøyd. Jeg kan ikke kjefte like mye som før, sier Leif Einar Lothe (49) og humrer, før han slurper i seg bergensk fiskesuppe.

Det er en uvanlig hes stemme som treffer rommet i den ellers så folketomme restauranten på Bryggen i Bergen. Hadde man ikke visst bedre, ville det være lett å anta at Lothepus hadde startet formiddagen i lett bak­rus. Det er ikke tilfellet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer