Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Farmen kjendis»:

Lothepus' mor tok feil av Linni Meister og Sophie Elise

Se hvordan det gikk da Lothepus og mora tok samme kjendisquiz.

SØNN VS. MOR: Anne Karin Lothe, mor til Lothepus, ble utfordret i kjendisquiz. Hvem vet mest om kjendiser, mor eller sønn? Video: Sølve Hindhamar / Lars Eivind Bones. Vis mer Vis mer Vis mer

(Dagbladet): «Farmen kjendis»-vinneren Leif Einar «Lothepus» Lothe (47) har preget mediene i stor grad de siste månedene. Deltakelsen i det populære realityprogrammet til TV 2 og i «Fjorden Cowboys» har virkelig sørget for at folk har fått øynene opp for ham.

Som «ny» rikskjendis testa vi kjendiskunnskapene til tv-profilen tidligere i år, men nå har vi også utfordret mora til «Lothepus», Anne Karin Lothe (69).

TESTET KJENDISKUNNSKAPENE: Vi testet kjendiskunnskapene til moren til Lothepus, Anne Karin Lothe. Foto: Sølve Hindhamar
TESTET KJENDISKUNNSKAPENE: Vi testet kjendiskunnskapene til moren til Lothepus, Anne Karin Lothe. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

Forvekslet Linni og Sophie Elise

- Rapping eller noe annet?, var svaret Anne Karin ga oss da vi viste henne bilde av Isak fra «Skam». En serie hun har hørt om, men sett lite på.

Det ble derimot mye tv-titting da sønnen dukket opp i «Farmen kjendis», med et lass av andre norske kjendiser.

Selv om 69-åringen har sittet klistret til skjermen, er det enkelte kjendiser som har en tendens til å ligne på hverandre, syntes moren.

- Er det Linni?, spurte Anne Karin da hun fikk se et bilde av Sophie Elise Isachsen (22).

Da vi fortalte henne at dette er en av Norges største bloggere, kunne Anne Karin fortelle at hun har fått med seg palmeoljedebatten som har preget bloggen til 22-åringen i stor grad.

- Det er vel hun som ble frastjålet smykker?

Anne Karin fortsatte å imponere med kjendiskunnskap da hun så på bildet av den amerikanske tv-personligheten Kim Kardashian.

- Det er jo hun som ble frastjålet alle disse smykkene sine vel?, konkluderte moren med, til tross for at hun ikke kom på navnet til realitystjerna.

Selv synes Lothepus at Kim Kardashian lignet en hel del på Aylar, da han ble vist sammen bildet.

- Nei faen, det er jo... Hun ligner litt på Aylar kanskje? Modell? Nei.

Selv ikke når Lothepus får flere hint, kommer han på navnet.

- Hun er gift med en rapper? Og har vært rana i Frankrike? Nei...

Stålkontroll på Kygo

ORDQUIZ: «Farmen»-deltakeren Oddvar Jenssen er ikke så opptatt av trend-ord og storby-slang, og legger ikke skjul på at han har lite peiling. Vi ga ham derfor en utfordring. Foto: Tomm W. Christiansen Vis mer

Selv om både Lothepus og mora slet med å komme på navnet til den verdensberømte Kardashian-søstera, hadde de stålkontroll da de fikk se bilde av den suksessfulle bergenseren Kyrre Gørvell-Dahl.

- Det er jo han der Kygoen, utbrøt hun etter å ha blitt vist bilde av den suksessfulle artisten.

Også Marcus og Martinus, kjente hun igjen.

Se hele kjendisquizen øverst i saken for å finne ut hvem som briljerte med sin kjendiskunnskap, og stakk av med seieren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling