<strong>SAMBOERE:</strong> Det har ikke stått stille rundt Leif Einar «Lothepus» og samboeren Randi Sørum de siste månedene. Her hjemme i Odda. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SAMBOERE: Det har ikke stått stille rundt Leif Einar «Lothepus» og samboeren Randi Sørum de siste månedene. Her hjemme i Odda. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Lothepus rennes ned av sexbrev: - At de tør

Samboeren Randi tatt på senga av beundrerne. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Selv om støvet smått har begynt å legge seg etter «Farmen kjendis», er mannen som kuppet tidenes mest sette realitykonkurranse, Leif Einar «Lothepus» (47), på ingen måte glemt.

I et intervju med ukebladet Se og Hør forteller samboeren til den populære tv-profilen, Randi Sørum (37), om det evigvarende trykket fra fansen - som tilbyr og etterspør både det ene og det andre.

Deriblant sex-invitasjoner fra kvinnelige fans, som titt og ofte dumper ned i postkassa utenfor samboerparets hjem i Odda.

TÅREVÅTT: Det ble tårevått da vinneren av Farmen Kjendis 2017 ble utropt. Leif Einar Lothe ga samboeren et godt kyss, og deretter fikk hun hele premien. Video: Christian Roth Christensen / Reporter Henriette Eilertsen Vis mer Vis mer

- At de tør!

- Leif Einar flirer bare av det, mens jeg blir nok litt stivere i maska, forteller Sørum til ukebladet, og fortsetter:

- At de tør! De vet jo at jeg er her - de burde vite det, i alle fall. Akkurat det har overrasket meg litt.

Sørum understreker at hun «ler det vekk», og forteller at hun stoler hundre prosent på kjæresten.

Selv tar Leif Einar Lothe oppmerksomheten med knusende ro.

- De fleste er jo høflige og greie. Damene er ikke noe problem. Randi vet at hun kan stole på meg, sier han til ukebladet, og påpeker at hun er «høvdingen i huset»

- Kaotisk og surrealistisk

Sørum og Lothe har vært et par siden 2008, og bor sammen i en hvitmalt enebolig utenfor Odda sentrum. Dagbladet besøkte paret i januar, da interessen for «Fjorden Cowboys»-villstyringen for alvor trappet opp, der Lothe erkjente at han ikke klarer seg uten Randi:

BESTIKKELSER: Leif Einar «Lothepus» Lothe hadde ingen planer om å dra tomhendt inn på «Farmen kjendis». I de to første episodene av «Fjorden Cowboys» får seerne et innblikk i timene opp mot ankomsten på gården. Video: Flimmer Film / TV 2 Vis mer

- Dersom Randi skulle reist bort på ferie en uke, hvordan ville du taklet det?

- EN HEL UKE? Nei, er du forbanna galen. Én ting er sikkert, og det er at jeg aldri ville klart meg uten kvinner i denne verden. Og det vet Randi, svarte Lothe.

En hel nasjon fikk øynene opp for den rappkjefta entreprenøren etter deltakelsen i «Farmen kjendis», som samlet 2,5 millioner tv-seere i uka, og både Lothepus og samboeren har fått livet snudd på hodet.

- Det er kaotisk, surrealistisk og helt sprøtt. En ute av deg sjæl-opplevelse, rett og slett, fortalte Randi Sørum til Dagbladet under finalefesten i februar, da Lothe endelig kunne feire «Farmen»-seieren.

Skåner samboeren

Og det er ikke bare Lothepus som har fått kjenne på oppmerksomheten. Både 47-åringens eldste sønn, mora Anne Karin Lothe og tv-makkeren Joar Førde har blitt dratt inn i rampelyset med jevne mellomrom. Og Randi, såklart.

- Dette dreier seg riktignok om ham, men det som er litt koselig, og som jeg ikke sier til Leif Einar, er hvor mange hyggelige tilbakemeldinger jeg selv har fått, fortalte Sørum på finalefesten.

- Jeg skåner Leif Einar for det, ha-ha. Han har jo så mye annet å tenke på. Men jeg setter utrolig pris på å høre at jeg er ei bra dame!

Leif Einar Lothes nettbutikk, der paret selger diverse Lothepus-effekter, har for øvrig gått så det griner de siste månedene.

«SKAM»?: Jeg skammer meg aldri. Sist jeg skamma meg var jeg ferdigskamma på et halvt minutt. Hjemme på kjøkkenet sitter Lothepus og samboeren Randi Sørum. Dagbladet utfordrer paret i kjendisquiz. Hvor mye tror du at de kan? Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer