«Love Island»-deltaker trekker seg

Trekker seg av personlige årsaker.

TREKKER SEG: Kristoffer Neset ble i slutten av desember presentert som en av årets ti deltakere av realityprogrammet «Love Island». Nå har han trukket seg. Foto: TV 2
TREKKER SEG: Kristoffer Neset ble i slutten av desember presentert som en av årets ti deltakere av realityprogrammet «Love Island». Nå har han trukket seg. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag ettermiddag skriver TV 2 at en av årets «Love Island»-deltakere, Kristoffer Neset (25), trekker seg fra realityserien like før innspillingen starter.

TV 2 skriver at Neset vil bli erstattet med Ådne Funderud, som altså sjekker inn i villaen i stedet for Neset.

Neset ble presentert som en av de ti deltakerne i slutten av desember, men oppgir nå til kanalen at han trekker seg av personlige årsaker, uten å ville kommentere dette ytterligere.

På vei hjem

Neset kommer fra Arendal, hvor han arbeider som tømrer. Han oppga «nye utfordringer» som en av grunnene til at han tok sjansen på å melde seg på «Love Island».

I programmets pressemelding beskrev han seg selv som en kreativ og sprudlende person, som liker å finne på mye gøy. Han har to forhold bak seg, hvor det ene varte i fem år, men har nå vært singel et års tid.

Ifølge TV 2 har sørlendingen nå vært utenfor Buenos Aires i Argentina, hvor innspillingen skal foregå, i omtrent ei uke, men fredag er han på vei hjem til Norge.

Overtar plassen

Det er altså Ådne Funderud (23) fra Mysen som overtar Nesets plass i tv-programmet. Han skulle egentlig komme inn som ny deltaker underveis i innspillingen, men slik ble det altså ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer