Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug:

«Love Island»-paret: Sjokkert over kjærestens innrømmelser

- Det skjedde bare en gang.

BLE KJÆRESTER PÅ TV: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug fant kjærligheten på «Love Island». Dagbladet har møtt det ferske paret. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For en uke siden stakk Andrea Sveinsdottir (23) og Morten Dalhaug (25) av med seieren i den første sesongen av «Love Island». I tillegg til å ha funnet kjærligheten, valgte det ferske paret også å dele pengepremien på 500 000 kroner med hverandre.

Dagbladet møter Andrea og Morten i Oslo akkurat en uke etter finalen, og realitybobla i villaen på Gran Canaria er byttet ut med hverdagen i Oslo og Lindesnes.

  • Se intervjuet med Morten og Andrea øverst i saken!

For ja, turtelduene sparker i gang forholdet med langdistanseforhold, noe de på ingen måte ser på som noe problem. Morten har, til tross for at de bare har vært en uke hjemme, tilbrakt flere dager hjemme på Sørlandet.

- Jeg trodde det skulle bli deilig å komme hjem og bare slappe litt av og lade batteriene, men jeg kjente med en gang at jeg savnet Andrea. De fire dagene vi var fra hverandre føltes som to, tre uker. Men det var godt å kjenne på det savnet, forteller 25-åringen.

- Jeg trodde også at det skulle være litt deilig, men det er jo egentlig et godt tegn da, sier Andrea om savnet etter kjæresten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer