«Farmen»-Heidis kjæreste:

Lover bryllup ved «Farmen»-seier

Heidi Lereng kan stikke av med så mye mer enn bare hytte og bil om hun skulle ta seg helt til topps TV 2-programmet.

ÅPNER: Heidi Lereng forteller om hvordan det var å vokse opp med én hånd. Video: Tor Lindseth Reporter: Bjørn Ekker Vis mer
Publisert

BERGEN (Dagbladet): Søndag fikk TV-seerne se at Heidi Lereng (24) vant sin første tvekamp i «Farmen». Lereng, som mangler en hånd, lot nemlig ikke det være noen hindring, og slo ut én av årets utfordrere, nemlig Anette Svendsen (40), i øvelsen øksekast.

Nå er hun tilbake i Bergen hos kjæresten, Jiro Fatah, som hun har vært sammen med i drøye to år. Og når Dagbladet besøker de to i hjembyen, er det tydelig at de to liker å spøke litt med hverandre.

- Før Heidi dro inn på «Farmen» tok vi mange bilder av henne. Både med og uten klær, så jeg visste på en måte hva jeg kom til å savne, sier Fatah lattermildt, før Lereng raskt slår tilbake mot «påstandene».

- Haha, det stemmer nok ikke. Du må ikke si sånt, da havner du bare i trøbbel, legger hun til med et smil.

Gikk i hardtrening

Spøk til side: Den 24 år gamle «Farmen»-deltakeren forteller at hun nesten ikke hadde tid til å savne hverken kjæreste, familie eller venner i den tida hun var opptatt med TV-innspillinga.

- Det var veldig rart, for man glemte på en måte alle hjemme. Ikke på en stygg måte, at de ikke betyr noe, men det var så mye som skjedde at jeg til og med glemte navnene til noen på jobben min, erkjenner den blide bergenseren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer