Jan Thomas og Einar Tørnquist:

Lover penispumper og «Paradise»-tilstander

Einar Tørnquist og Jan Thomas får sin egen tv-serie om vennskapet. Det blir, ifølge dem selv, utradisjonell underholdning.

NYTT PROGRAM: I dette tilfellet «drepte» ikke video radiostjerna. Den usedvanlige duoen bestående av Einar Tørnquist og Jan Thomas får sitt eget tv-program om vennskapet, samtidig som de skal fortsette med podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner». Foto: Discovery
NYTT PROGRAM: I dette tilfellet «drepte» ikke video radiostjerna. Den usedvanlige duoen bestående av Einar Tørnquist og Jan Thomas får sitt eget tv-program om vennskapet, samtidig som de skal fortsette med podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner». Foto: Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kjendisstylist Jan Thomas (52) og komiker Einar Tørnquist (36) har det siste året blitt godt kjent med hverandre. Podkasten med tittelen «Jan Thomas og Einar blir venner» har fungert etter tittelens formål, og de to har på rekordtid fått et noe overraskende nært forhold.

Duoen gauler om alt fra sex til dyptliggende følelser, og har med tida fått en stor følgerskare. En gang i uka får man høre om hvordan vennskapet til de to nokså forskjellige mennene har utviklet seg, og snart får fansen nok en mulighet til å følge den utradisjonelle duoen.

Dagbladet kan nemlig avsløre at de to nå får sin egen tv-serie på Dplays plattformer. Det er de begge i overkant begeistret for.

Fullt kjør

- Om du trodde «Ex on the Beach» og «Paradise Hotel» var ille, har du noe å glede deg til. Det her blir en veldig «racy» tv-serie …, sier stylisten, før kompanjongen avbryter ham:

- Du kan ikke si det, Jan. Da tror folk vi er rasister, og dette blir absolutt ingen rasistisk tv-produksjon.

Med «racy» prøvde 52-åringen, som er godt kjent for sine amerikanske fraser og utsagn, å forklare at serien trolig kommer til å bli både pikant, gøyal og utfordrende. De to makkerne er kjent for å prate om alt i podkasten, som har sørget for overskrifter om alt fra sex til «Candy Crush»-regninger i norsk presse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer