Carissa Pinkston:

Løy om å være transperson. Så ble hun tatt på fersken

- Jeg fikk panikk.

I HARDT VÆR: Carissa Pinkston slang med leppa om transpersoner før hun prøvde å redde sitt eget skinn. Det skulle hun ikke ha gjort. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Carissa Pinkston slang med leppa om transpersoner før hun prøvde å redde sitt eget skinn. Det skulle hun ikke ha gjort. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er bare et drøyt år siden modellen Carissa Pinkston (20) fikk sin store debut på catwalken for Marc Jacobs. Siden den gang har 20-åringen gått for en rekke store motehus, deriblant Tommy Hilfiger.

Hun har vært i reklamer for Savage x FENTY, men nå får hun oppmerksomhet for noe helt annet enn yrket sitt.

Ifølge Paper Magazine skal nemlig Pinkston ha delt en rekke meldinger på Facebook under navnet Rissa Danielle i mai, der hun hevdet at transkvinner ikke er kvinner. Hun skal også ha koblet transpersoner til pedofile.

Avslørte løgnen

Etter å ha blitt avslørt for de alvorlige påstandene og fått sparken fra managementet sitt, tok hun i slutten av juli til Instagram Live gråtende for å forklare saken. Det eneste problemet var bare at hele livesendingen var uten lyd.

Kort tid seinere delte Pinkston flere innlegg hvor hun kom ut av skapet - som transperson.

- Jeg var ikke klar for å komme ut ennå, men i dag fikk jeg sparken og har mottatt hatmailer og dødstrusler og ble derfor tvunget til å fortelle sannheten, skriver hun, og fortsetter:

- Jeg er transperson. Jeg byttet kjønn i veldig ung alder og har levd livet som kvinne siden det. Det har vært veldig vanskelig å holde dette hemmelig, men det jeg sa om transkvinner er en direkte refleksjon av min indre sikkerhet og jeg har innsett at jeg er en kvinne. Det er vi alle!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer