Amber Heard:

- Løy om millionsum

Tidligere har Amber Heard hevdet å ha gitt sju millioner dollar til veldedighet.

MILLIONSTRID: Amber Heard ble beskyldt for å lyve om penger hun fikk i skilsmisseoppgjøret med Depp i retten tirsdag: Foto: Reuters / NTB

MILLIONSTRID: Amber Heard ble beskyldt for å lyve om penger hun fikk i skilsmisseoppgjøret med Depp i retten tirsdag: Foto: Reuters / NTB

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka fortsatte rettssaken mellom det tidligere ekteparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) etter en ukes pause.

Depp saksøker ekskona etter at Heard skrev en kronikk i Washington Post om hvordan hun hadde opplevd å stå fram som en som hadde erfart vold i hjemmet. Depps navn ble ikke nevnt i artikkelen, men han ber om 50 millioner dollar i erstatning fra Heard for ærekrenkelser.

Etter at 36-åringen var ferdig med sin vitneforklaring, har det vært Depps advokaters tur til å kryssforhøre henne. Tirsdag kveld ble hun spurt om en omstridt pengesum på flere titalls millioner kroner.

Hevdet pengene var gitt bort

Heard fikk sju millioner dollar (68 millioner kroner) etter skilsmissen fra Depp, som hun lovet å donere til barnesykehuset i Los Angeles og foreningen American Civil Liberties Union (ACLU), skriver Sky News.

I 2018 gjestet skuespilleren det nederlandske TV-programmet «RTL Late Night», og hevdet der at pengene var gitt bort til veldedighet. Under mandagens rettssak kom det imidlertid fram at dette ikke stemmer.

- Jeg har ikke vært i stand til å oppfylle løftet ennå, forklarer Heard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer