Ed Sheeran og prinsesse Beatrice:

Løy om sverdulykke

Ed Sheerans manager hevder de ble oppfordret til å lyve om hvem som påførte Sheeran kuttet i ansiktet.

BRYTER TAUSHETEN: Fire år etter den mye omtalte sverdulykken uttaler Ed Sheerans manager seg. Foto: Jim Smeal / REX / NTB
BRYTER TAUSHETEN: Fire år etter den mye omtalte sverdulykken uttaler Ed Sheerans manager seg. Foto: Jim Smeal / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2016 skapte artist Ed Sheeran (29) store overskrifter verden over, etter at det ble hevdet at prinsesse Beatrice (32) hadde gitt ham et sår i ansiktet med et seremonielt sverd.

Den britiske artisten ble ifølge tabloidavisa The Sun skadet da prinsessa som en spøk skulle slå «You're Beautiful»-sangeren James Blunt (46) til ridder på en fest.

Den angivelige sverdulykken fant sted fordi prinsessa ikke var klar over at Sheeran sto bak henne da hun svingte sverdet, noe som førte til at sangeren fikk et synlig arr på kinnet.

Ett år seinere delte imidlertid James Blunt sin versjon av ulykken i et intervju med ShortList. Og da kom det fram en helt annen historie.

- Ed var full og tullet rundt, og han kuttet seg selv. Vi fant opp en fantasihistorie, og folk gikk på den. Det var veldig flaut, fortalte Blunt den gang.

På spørsmål fra journalisten om hvor mye av sverdhistorien som var oppspinn, kom 46-åringen med følgende svar:

- Alt sammen. Med unntak av det faktiske arret. Det er merkelig at folk trodde på det. Jeg skylder på ham. Han må være desperat - han prøver å selge plater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer