Fredrik Solvang:

Lukker døra

Sier seg ferdig med Melodi Grand Prix - for nå.

PROGRAMLEDEREN: Marion Ravn og Fredrik Solvang ledet årets Melodi Grand Prix. Foto: Ole Martin Wold / NTB
PROGRAMLEDEREN: Marion Ravn og Fredrik Solvang ledet årets Melodi Grand Prix. Foto: Ole Martin Wold / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveld gjør Fredrik Solvang (46) comeback som programleder i «Debatten», etter at han etter nyttår har vært opptatt med å lede Melodi Grand Prix.

Til Kampanje forteller Solvang at selv om han har kost seg, vender han ikke tilbake til MGP-universet med det første. Solvang beskriver det som en «engangsforeteelse».

- Det var et veldig fascinerende innblikk i en annen verden, men jeg tror jeg skal kjenne min besøkstid. Jeg vil ikke si at jeg absolutt ikke vil gjøre det igjen, men det er mange flinke underholdningsprogramledere i Norge, og jeg har ikke noen umiddelbare planer om å gjøre dem arbeidsledig, sier Solvang.

SÅ HATTEN PASSET: Under torsdagens Debatten kommenterte NRKs programleder Fredrik Solvang den massive kritikken han fikk etter det mye omtalte intervjuet med Erna Solberg. Video: NRK Vis mer

Kveldens «Debatten»-sending skal handle om mangelen på egg og melk i Norge. Solvang forteller til Kampanje at han er godt i gang med forberedelsene.

- Jeg tror det er mange som klør seg i hodet av at det skjer, så nå skal vi forhåpentligvis komme nærmere svar på hvordan det kan skje. Så jeg gleder meg til det, sier han.

Solvang legger til at han ikke så noe behov for en ferie mellom MGP og «Debatten», og han betraktet heller ikke sangkonkurransen som en ferie.

- Nei, ferie var det ikke. Jeg angret litt på det i går morges, men samtidig er det godt å komme i gang med det som egentlig er jobben min.