«Luksusfellen»:

«Luksusfellen»-deltaker i strupen på TV3: - Dette er ikke meg

Leif Kåre (33) reagerer på måten han er framstilt på tv.

RENTESJOKK: Leif Kåre Junior Bakka (33) får bakoversveis når han oppdager at han har renteutgifter på over 10 000 kroner i måneden. «Luksusfellen»-ekspertene viser ingen nåde. Video: TV 3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For fem år siden hadde budbilsjåføren Leif Kåre Junior Bakka (33) alle forutsetninger for å sikre en stabil og trygg økonomi. Det var før han svidde av i overkant av én million kroner på bilutgifter og tilla seg flere dyre hobbyer.

Uten å ha kontroll på regnskapet. Og med forbrukslån og kredittkort som primær betalingskilde​.

Bilentusiast

Slik presenteres den økonomiske situasjonen til Bakka i denne ukas episode av TV3-programmet «Luksusfellen». I programmet erkjenner 33-åringen fra Hommersåk utenfor Sandnes at han ikke hadde sett for å ende opp i tv-programmet da det første kjøretøyet, en sportsbil til 150 000 kroner, ble kjøpt i 2012.

Men det var der problemene startet, skal vi tro tv-økonomene. Og når ekspertene banker på døra, etter å ha blitt kontaktet av Bakkas mor, har 33-åringen akkurat flyttet hjem til hennes leilighet. Tv-seerne får vite at han har flyttet hjem på grunn av nettopp pengeproblemer.

«Luksusfellen»-økonom Magne Gundersen får snart vite at Bakka har to forbrukslån og et ubetalt kredittkort - alt med skyhøye renter. Han har to kjøretøy - den nevnte sportsbilen og en el-scooter - som begge er et pengesluk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer