«Luksusfellen»:

«Luksusfellen»-ekspertene ført bak lyset: - Noe av det flaueste jeg har vært med på

Fikk seg et sjokk midtveis i innspilling.

LUKSUSFELLEN: Programleder Lene Drange i «Luksusfellen» oppdager at en deltager har holdt viktig informasjon skjult for henne. Video: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I kveldens episode av «Luksusfellen» på TV3 reiser forbrukerøkonom Magne Gundersen og økonom Lene Drange til Mosjøen i Nordland. Der møter de den 26 år gamle prosessteknikeren Jørgen Aasen, som selv betegner seg som «et økonomisk svin».

I episoden forteller Aasen at det vanvittige økonomirotet og overforbruket først startet da han begynte å tjene penger for fire år siden.

Han gikk blant annet til innkjøp av klær, mobiltelefoner og Mac-maskiner, som ble finansiert av kredittkort. Planen var å gjøre opp for seg når lønna kom på konto, men så mistet han kontrollen.

Aasens situasjon kan definitivt betegnes som prekær. 26-åringen har grunnet den økonomiske knipa flyttet inn i hybelen til lillebroren, hvor de må sove i samme seng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer