«Luksusfellen»:

«Luksusfellen»-sak måtte til retten

«Luksusfellen»-ekspert Lene Drange røper hva som skjedde bak kameraene i etterkant av dagens episode.

«LUKSUSFELLEN»: I «Luksusfellen» tror deltaker Stian at han har rundt 500 000 kroner i gjeld. Da han får vite den egentlige summen, får han bakoversveis. Video: Viaplay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I onsdagens episode av «Luksusfellen» er det Stian Kristiansen (32) ekspertene Lene Drange (29) og Hallgeir Kvadsheim (50) skal rydde opp i økonomien til.

32-åringen, som var gjeldfri for fire år siden, befinner seg for andre gang i en økonomisk knipe, men denne gangen mye verre enn sist. Kristiansen klarer ikke å betale ned gjelda på egen hånd, og velger heller å spille golf enn å ta tak i de økonomiske problemene sine.

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

Selv om huset hans ble tvangssolgt i forkant av tv-programmet, har han fortsatt gjeld opp etter ørene, og tror selv at beløpet ligger på langt mindre enn realiteten.

Totalt 85 betalingskrav fra ulike kreditorer blir lagt fram for Drange og Kvadsheim, hvor det samlede beløpet, inkludert renter, er på 1 151 467 kroner. Dette er over en halv million mer enn beløpet 32-åringen trodde han skyldte.

- En apatisk og viljeløs person

Når tømreren ikke kommer opp med noe forslag på hvordan han kan få inn raske penger, legger ikke Kvadsheim skjul på irritasjonen.

- Akkurat nå møter vi en apatisk og viljeløs person. Du kan ikke si at du ikke veit hvordan du skal hjelpe oss med å bli kvitt disse kravene, sier Kvadsheim oppgitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer