John Arne og Louise Angelica Riise:

Luksuskjøpet blir TV

Riise-parets boligjakt blir tv-underholdning i programmet «I lomma på Silje».

FÅR BOLIGHJELP: John Arne og Louise Angelica Riise har fått hjelp av økonom Silje Solberg når de nå har kjøpt seg millionvilla i Tønsberg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør/ TV3
FÅR BOLIGHJELP: John Arne og Louise Angelica Riise har fått hjelp av økonom Silje Solberg når de nå har kjøpt seg millionvilla i Tønsberg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør/ TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kunne Dagbladet avsløre at John Arne (38) og Louise Angelica Riise (29) har vraket boligdrømmen i Drammen, til fordel for en luksusvilla på Nøtterøy i Tønsberg.

Etter det Dagbladet erfarer, kostet boligen ekteparet nærmere åtte millioner kroner.

Som bistand med huskjøpet har ekteparet fått hjelp av økonomiekspert Silje Sandmæl (40). Riise-parets jakt på drømmeboligen blir nemlig et av høydepunktene i kommende sesong av TV3-programmet «I lomma på Silje».

Dypdykk i Riises økonomi

Forbrukerøkonom Silje Sandmæl er blant landets mest profilerte finansielle rådgivere og er for mange et kjent navn fra TV3-programmet «Luksusfellen», der hun i en årrekke har fått den skakkjørte økonomien til alminnelige nordmenn på rett kjøl.

I vinter har hun vært å se på TV3 med programmet «I lomma på Silje», der hun har tatt et dypdykk i økonomien til flere profilerte nordmenn.

Programmet bygger på mye av det samme som «Luksusfellen». Men i den siste serien er det kjendisenes økonomi som skal under lupen.

I kommende sesong er det altså John Arne Riise og Louise Angelica som får bistand til å nå sitt mål - luksusvillaen på Nøtterøy. Det bekrefter kommunikasjonsrådgiver i TV3, Linda Glomlien, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer