Guri Schanke:

Luksusvillaen solgt over takst

- Responsen var høyere enn antatt.

SOLGT: Guri Schanke og Dag Hvaring har nå solgt boligen på Ullern i Oslo etter bruddet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør/ Steffen Rikenberg/ Inviso
SOLGT: Guri Schanke og Dag Hvaring har nå solgt boligen på Ullern i Oslo etter bruddet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør/ Steffen Rikenberg/ Inviso Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mars kom nyheten om at skuespiller og sanger Guri Schanke (58) og kjæresten, Dag Hvaring (61), hadde besluttet å gå hver til sitt etter ti år.

Det avslørte 58-åringen i et innlegg på Facebook.

«Etter å ha snakket om det en stund er Dag og jeg enige om at vi splitter lag. Det er ingen dramatikk, ingen nye og ingen problemer», skrev sangeren.

Det skulle ikke ta lang tid før de bestemte seg for å legge ut villaen sin på Ullern på markedet, med en takst på 19,5 millioner kroner. Huset fikk mye oppmerksomhet i norske medier, og ble av flere beskrevet som en perle. Det er kanskje også grunnen til at det nå er solgt - bare en ukes tid etter at det ble lagt ut.

Over takst

Nettavisen var først ute med å omtale boligsalget. Mekler Anders Kløvning sier til avisa at annonsen på nett genererte mye trafikk, og at salget gikk svært kjapt.

- Dette gikk uhyre fort. Boligen ble solgt etter første runde, en halv million over takst, sier han, og fortsetter:

- Med tanke på hvilke tider vi er inne i nå, og hvilket prissegment vi ønsket å treffe, må jeg innrømme at responsen var høyere enn antatt. Samtidig kjenner jeg Oslo Vest-markedet godt, og var fullt klar over at en slik funkisvilla med frontbeliggenhet åpenbart var etterspurt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer